2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم

98 بازدید | 10 پست

از خودم متنفرم بابت اینکه زشتم چاقم تنبلم همش زمان رو میذارم الکی از دست بره ذره ای اراده ندارم همش رویا پردازی میکنم همش برنامه ریزی الکی میکنم استعداد هیچی رو ندارم واقعا از خودم متنفرم کاشکی بمیرم راحت شم از این وضع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از خودم متنفرم چون لاغرم و انگیزه چاق شدن ندارم چون زیاد فکر میکنم حساسم و احساسی  و پول هم ندارم خدافظ

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

درست خوبه اوکی ای ؟ورا پیش روان شناس نمیریمنم مثل توعم

درسام نمیدونم خوبه یا نه معدلم تقریبا ۱۹ و نیم شد 

روانشناس نمیتونم برم 

اصلا روانشناس چه فایده داره چیکار میتونه بکنه برم که اعصاب اونم خراب کنم 

داروتو بگم؟گوش میدی اگه بگم ؟برو ۴جلسه اول تنها مسیر استاد پناهیان رو گوش کن

فایده ای هم داره؟

همش الکی الکی میگه اعتماد به نفس داشته باش یا واقعا راه حل میده 

فقط چاق نیستم .. همشو منم همینطور 

...منم:))!

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

فایده ای هم داره؟همش الکی الکی میگه اعتماد به نفس داشته باش یا واقعا راه حل میده

واقعا راه حل میده خواهری من دیگه بعد این جلسات اصلا راه حل  این مشکلات دغدغه من نیس چونجوابش تو ذهنم آماده آماده س و خود جواب داره تشویقم. می‌کنه به عمل درش بیارم و وقتیم به عمل درش میارم واقعا همه ی این حساب بد ازم جدا میشه به معنای واقعی کلمه اصلا دیگه فکرت قلبت اذیت نمیشه بخاطر مشکلاتی دنیات