2777
2789
عنوان

آخه من چی بگم کی رو لعن کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 17 پست
کار کردن خیلی خوبه عالیه من درباره فشار کاری میگم استرس کار ، زبون دراز همکارا، مراجعین، بالا دستی ...

من همدردتم البته نمی‌دونم چه شغلی داری ولی حرفی که به تو میگم آرزوی خودمه ولی هنوز خودم نتونستم ...ببین با چه کاری حال دلت خوبه همون کار رو دنبال کن و سعی کن ازش درآمد داشته باشی وقتی از کار جدیدت که دوستش داری مطمئن شدی کار قبلیت رو رها کن . 

واقعا دیگه نمیشه مثل قدیم زندگی کرد باید زن و مرد کار کنند و خرج خودشون رو در بیارن و اضافه اش رو هم پس انداز کنن وگرنه چرخ زندگی نمیچرخه و وقتی پیر بشیم و نتونیم کار کنیم همین پس انداز جوانی به دردمون میخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار کردن خیلی خوبه عالیه من درباره فشار کاری میگم استرس کار ، زبون دراز همکارا، مراجعین، بالا دستی ...

حس میکنم اختلال اضطراب فراگیر داری

بیشتر از حالت معمول برای هر چیزی استرس داری. اینو احتمالا بهتر باشه با یه مشاور یا پزشک در میون بزاری شاید بتونن کمک کنن 

اینکه هر چیزی باعث میشه تا این اندازه استرس بکشی از پا درت میاره اذیت میشی عزیزم