2777
2789
عنوان

آخه من چی بگم کی رو لعن کنم

136 بازدید | 17 پست

هی میان میگن زن خوشگل زن شاغل زن تحصیلکرده زن هنرمند زن فلان زن بهمان 

من حال سر کار رفتن ندارم استرس و فشار چجوری تحمل کنم آخه 

درس خوندن استرس  ازدواج کردن ،کار پیدا کردن خود کار استرس استرس استرس

من توان ندارم بابا

این چرت و پرت ها رو تلقین نکن به خودت تو چیت از بقیه مگه کمتره برا خودت دنبال این توجیح های مسخره نگرد

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم چند تا دکتر قرص داد هر دفعه میخوردم حس میکردم دارم میمیرم یا همش خواب یا به شدت گیج میشدم

دوز داروها بهت نساخته عزیزم

برو پیشش یا داروت رو عوض کنه یا دوزش رو

مرتب بخوری بهتر میشی

ما زنا از اول اشتباه کردیم 

از روز اول باید کار میکردیم که الان به این روز نیفتیم 

هر ادمی اگه میخواد زنده بمونه باید غذا و مسکن و بقیه موارد رو برای زنده موندن خودش فراهم کنه ، فراهم کردن اینا هم پول میخواد پس اگه میخوای زنده بمونی باید پول در بیاری 

خیلی منطقیه 

اگه کسی بالغه ولی پول در نمیاره و بقیه خرج زندگیشو میدن ، یعنی زندگیشو بقیه دارن براش میگردونن پس زندگیش و اختیارش دست بقیست و باید جوری زندگی کنه که اون بقیه براش تعیین میکنن. اگه خودت پول زنده موندنتو نمیدی و بقیه پول زندگی تو رو میدن ، اونا صاحب تو هستن ، مالک و صاحب اختیار زندگیتن 

اینم خیلی منطقیه 

حتی جانور های توی جنگلم برای زنده موندن میجنگن اونوقت تو کشش نداری ؟ 

هنوز متوجه اهمیت کار و تحصیل و هنر نشدی عزیز جان 

اینا جنبه ها و ابعادی از بقا و تداوم زندگین ، اگه بخوای زنده بمونی باید نون بخونی ، بخوای نون بخوری باید کار کنی ، پس اگه دوست داری زنده بمونی باید کار کنی 🚶‍♂️

ما زنا از اول اشتباه کردیم از روز اول باید کار میکردیم که الان به این روز نیفتیم هر ادمی اگه میخواد ...

همین داستانا رو گفتن هیجانی شدم 

زندگی همه از این نسخه پیروی نمیکنه فقط باعث شده این تفکر تو مغز استخون من بره آره نرم سرکار  بدبخت میشم میزارنم میرن بدرد نخور میشم سواستفاده میکنن و غیره

ما زنا از اول اشتباه کردیم از روز اول باید کار میکردیم که الان به این روز نیفتیم هر ادمی اگه میخواد ...

کار کردن خیلی خوبه عالیه 

من  درباره فشار کاری میگم استرس کار ، زبون دراز همکارا، مراجعین، بالا دستی ها و غیره