2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی دختر میترشه !!! این اصطلاح اصلا مناسب نیست واسه دخترخانومها

بد گفتم لحنشو ولی درکل الان نصف اونایی ک میشناسم ۳۰ ۳۱ بعد خود یارومیاد لفظ ترشیده رو به دختر خانوم میزنه میگه اینو نمیخوام چون ترشیده

درسته زشته حرفم ولی حرف دهن همون مرداس

مگه شکلاته😐😐😐

نه عزیزم ولی چیزیه که دارم دور اطرافم میبینم نمیدونم ولی همه مردای که اینجان دختری میخوان که زیر ۲۵ سال باشه خوب بعد طرف تازه ۲۷ عقلش کانله میگه دختره ی ترشیده کی اینو‌میخواد من فقط حرفایی که دور اطرافم بود رو گفتم 

اگه ناراحت شدین عذر🙏

بد گفتم لحنشو ولی درکل الان نصف اونایی ک میشناسم ۳۰ ۳۱ بعد خود یارومیاد لفظ ترشیده رو به دختر خانوم ...

خب اون مردا خیلی بی فرهنگن، اینا همونایی هستن که وقتی هم زن می گیرن تازه می شن پسر ناز مادرشون 😐

چون عقل باید کامل باشه،شوهر18سال داشت که با هم دوست شدیم،22هم ازدواج کردیم،ولی اگه یکم مخمون بیشتر کار میکرد حداقل10سال صبرمیکردیم،طرز فکرا سال به سال تغییر میکنه و ادم پخته تر میشه

کاربری قبل معلق شد...😳😐 باتجکر از نینی یار،زندگی زیباست❤amir❤
😲😲

چیشده عزیزم تعجب نکن دیدم

یه دختر پاک و معصوم و دیدم که نگاش میکردی میگفتی به به ولی بعد هیچکس نگرفتش وقتی از یکی پرسیدم دختر به این خانومی و خوشگل و پاکی چرا ازدواج نمیکنه گفتن این دختره از اون‌دختراس نگاه ظاهر معصومش نکن

یا طرف ۳۰ ۳۱ سالشه یارو با‌کمال پرویی میاد میگه ترشیده نمبخوامش زن جوون میخوام

من میگم بیست دخترا 22پسر 

با هم میسازن و بزرگ میشن 

البته پسر دختری که بیشتر ازین سنشون متوجه و فهمیده باشن 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خب اون مردا خیلی بی فرهنگن، اینا همونایی هستن که وقتی هم زن می گیرن تازه می شن پسر ناز مادرشون 😐

نه پسر ناز مادرشون که اونایی که خیلی عاقل و بالغ هستن هم میشن ولی درکل همین مردایی بی فرهنگ وقتی زن‌جوون میگیرن بهترین مرد عالم میشن نمونه اش هم برادر شوهر من و جاریم