2777
2789
عنوان

تاثیر ورزش و خواب بر پوست و مو

168 بازدید | 3 پست

سلام ،اومدم از تجربم بهتون بگم،شنیده بودم که ورزش روی پوست خیلی تاثیر داره ولی تا حالا تجربش نکرده بودم من چند وقتیه ورزش میکنم ولی برای تعطیلات عید باشگاه نرفتم و خوابم هم چون نرفتم سرکار بهم ریخته بود ولی خداروشکر الان جفتشم درست کردم،میگفتم از اون موقع که ورزش نکردم و خوابم درست نبوده کلا روی همه چیم تاثیر منفی داشته و چون من روی پوست حساسم اونجارو بیشتر حس کردم و واقعا خلق و خومم عوض شده خلاصه که برای تنظیم خوابم به جز دارو ی روش یا دمنوش معرفی کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش بابونه و استوخدوس هم ارام بخش و خوبه 

باید عادت کنی

چند روز به خودت سختی بدی اوکی میشه 

سعی کن در طول روز خودت رو خسته کنی که شب خوابت ببره 

مثلا الان هوا بهاری و خوبه 

می تونی بری قدم بزنی یا با دوستت بری بیرون

می تونی قبل خواب کتاب بخونی (پیشنهاد میدن کتاب چاپی بخونی چون 1 ساعت قبل خوابی گوشی و تلویزیون نبینی بهتر خوابت می بره) 

قبل خواب فکر نکن اگه ذهنت خیلی درگیره رو کاغذ بنویس که فردا صبح پا شدی بهشون فکر کنی 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤