2777
2789

گفتن لایکم کن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

سختی اش بستگی به خودتون و کتاب هایی که غیر از حقوق هست  خوندین و روی خودتون کار  کردین داره. چون آدما دریک نوع مساله برخوردهای متفاوتی دارن. ممکنه اتفاقی برای کسی مشکل تلقی بشه برای کسی هم نه. در کل هر کسی به دانش حقوقی مجهز باشه  و در کنارش مطالعات دیگری داشته باشه موفق میشه و سختی شغلش تا مقدار زیادی آسون میشه. من صد بارم برگردم عقب وکالت و انتخاب می‌کنم چون خیلی دوستش دارم. مخصوصا وقتی مشکل کسی و حل میکنم و از ته دلش برام دعا میکنه 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یک خاطره از سختی ولی لذت بخش بودن وکالت بگم. اخرای امسال دوتا حکم اومد دفتر مون یکی اش ما 800 میلیون محکوم به بود و برده بودیم یکی شم 50 میلیارد. این دوتا حکم هم زمان ابلاغ شد. طبیعیه که ما تو پرونده 50 میلیاردی حق الوکاله ی بیشتری و به دست می آوردیم. ولی تو پرونده 800 میلیون یک حق الوکاله ی خیلی کم  ناچیز. اما ما به خاطر حکم پرونده ی 800 میلیونی جشن گرفتیم و کلی نذر دادیم. می دونی چرا؟ چون اون 800 م کل دارایی و سرمایه اون شخص بود و اگه ما پرونده رو می باختیم. اون سرمایش و دارایی‌ اش صفر می شد. ولی 50 میلیارد متعلق به صاحب یک کارخانه دار بود که  بهش تفاوتی نداشت حتی وقتی حکمو بهش گفتم چندان ذوق نکرد. می خام بگم علاوه بر پول. وکالت درسته که استرس زیاد داره اما این شیرینی ها رو هم داره که اون لحظه اونقدر شادی می آد و حس خوبی داری که در پوستت نمی گنجی. و نمی شه توصیف کرد. 

نوش جونتون هرلحظه تون پر از این حس ها و شادی و رزق تون زیاد❤️

ممنون دوست عزیز. همچنین شما. ان شاالله در سال جدید خدا بهترین اتفاقاتو سر راهتون قرار بده❤️😘