2777
2789
عنوان

مادر شوهرم پیام داد بروطلاق بگیر

486 بازدید | 28 پست

مدتی هست با همسرم بحث داریم 

امروز هم سیزده بدر با خونواده شوهرم بودم

خاله و دختر خاله و پسرخاله و پدرشوهرم اینا و خواهرشوهرم اینا

خلاصه از زمانی که بهشون ملحق شدیم شوهرم جلو اونا بهم بی محلی می‌کرد منم خیلی بهم برخورد بهش گفتم منو ببر از اینجا گفت خودت برو 

منم بلند شدم اومدم 

شوهرم دنبالم نیومد جلو همه ضایعم کرد مادر شوهرم به زور فرستادش دنبال منو و ما برگشتیم خونه( قبول دارم کار منم اشتباه بود) اما اینجاشو نمیتونم هضم کنم که مادر شوهرم این پیامو داد :

خانم سیزده خودت هیچی سیزدهه بچمم خراب کردی ابرومم بین جمع بردی اگه می خوای همیشه اینجوری ادامه بدی پس تمومش کن 

این در حال هست که همسرم سابقه خیانت هم داره منم این جواب رو دادم :

اون روزایی که پسرتون خیانت می‌کرد نگران نبودین که روزای من خراب شده؟
منم پیش خونوادم حرفی نزدم که مبادا بابام طرز فکرش نسبت به بچه تون عوض بشه
البته الان که فکر می‌کنم میبینم کار اشتباهی کردم که چیزی نگفتم باید میگفتم
تموم کردن یا ادامه دادن این زندگی هم اگه اجازه بدین خودمون تصمیم میگیریم

بعد از این پیام منم ساکمو جمع کردم از خونه زدم بیزون شوهرمم کلید رو ازم گرفت گفت حق نداری برگردی

چیکار کنم؟ 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری .انگار پسر و مادر دنباله اینن بری ....مهریه داری !؟..بچه چی ؟!

۴ ماهه اومدم خونه خودم😭

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
طلاق بگیر خب اگه شرایطشو داری من بودم واقعا نمیموندم

کجاش بهتون بر می‌خورد؟

۴ ماهه اومدم خونه خودم😭

خدا لعنتشون کنه ..خدا بزنه به کمر کسایی که گند میزنن به بخت دختر مردم ‌شدم باجی متروکه هی نفرین میکنم دست خودم نیست 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

مردا معمولا جلوی خانوادشون رفتارشون چیپ میشه تحمل می کردین یه روز بود دیگه.. دوتاتون باید مشاوره بگی ...

کلا یه هفته بود بحث داشتیم 😭 التن توپ رو انداختن میدون من 

پسر خودشون رو مقصر نمیبینن

خدا لعنتشون کنه ..خدا بزنه به کمر کسایی که گند میزنن به بخت دختر مردم ‌شدم باجی متروکه هی نفرین میکن ...

منم نفرین می‌کنم دست خودم نیست 😭