2777
2789
عنوان

دوربین گوشی و چهره واقعی

260 بازدید | 21 پست

چرا دوربین گوشی ، دوربین پشت منظومه انقد چهره آدم رو زشت نشون میده ؟ 

تو واقعیت چهرم خوبه و اکثرا میگن خوشگلم تو عکسایی هم که با دوربین عکاسی میگیرم خوبم و چهره واقعیمه‌

اما با دوربین پشت گوشی صورتم چنان کج و نامتقارن میشه که حد نداره

چشمام درشته ولی اندازه عدس میشن با دوربین گوشی از اونور صورتم چنان پف می‌کنه انگار باد کردن لپامو اصن یه آدم دیگه میشم 🥴

خودم خودمو نمیشناسم 🥸🤦

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

عادیه برا همه همینطوریه

گاهی میشینم انقد غصه میخورم میگم نکنه واقعا اینطورم 🥴🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

منم همینم😂😂😂

بعضی وقتا میگم نکنه زشتم و کج و کوله 😪🤣 ولی خب از بچگی تا حالا تو فامیل و اطرافیان به خوشگلی میشناسنم 

نمی‌دونم دوربین گوشی واقعیه یا دید و چشم آدما و آینه 

وای من زشتم دیگه با اون دوربین از خودم گریه م میگیره

😭🥲🥲🥲خیلی بده آدمو قناص نشون میده