2777
2789
عنوان

جاری حسود

235 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خوبید

من دو ساله ازدواج کردم یه جاری دارم و یه خواهر شوهر جاریم از من زودتر ازدواج کرده 

مشکلی که دارم این که جاریم با من نمیجوشه

حس میکنم حسادت داره نمیدونم چرا

مثلاً خواهر شوهرش کامل طرف خودش کشیده همیشه همه جا با هم میرن تفریح مسافرت مراسم صدها همه جا و هیچ وقت به من نگفتم وقتی به بهانه های مختلف خونه پدر شوهر هستیم اکثرا خودشون با هم حرف میزنن و منو وارد بحث نمیکنن خواهر شوهر هم زبونش تلخه اونا با هم مچ هستن ما تازه ازدواج کردیم و از لحاظ مالی خب شرایط خیلی خوبی نداریم بچم هم به تازگی به دنیا اومده و تو مدت که بچم چند روز بود اونا اصلا کمکم نکردم و تنها خواهرم با این که شرایط سختی داشت کارام انجام داد خلاصه خیری ازشون ندیدم یه کم دلم گرفته با همچنین آدم ها بی بهترین برخورد در آینده چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیال باش.

بهترین کاره.

زمان خودش همه چیز رو عوض میکنه.

فقط حد و حدود خودت رو رعایت کن.

برا من برعکس شده الان.

من تا مدت ها فقط با مادرشوهرم صحبت می کردم.

کاری با خواهرشوهر ها و جاری نداشتم.

یه وقتایی هم کمک مادرشوهرم میکردم.

چیزها ی دیگه هم هست

به نظرم برات مهم نباشه اصلا بهتر برن با هم جیک جیک کنن هر چی دایره آدمای اطرافت کوچیکتر بهتر

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

[QUOTE=377401590]اونا دلشون میخواد با من بیشتر بجوشند و رفت و آمد کنند. ولی من باز همونم بیشتر وقتم برا مادرشوهرم هس ...[/QUOدرسته که میگن گهی پشت به زین گهی زین به پشت 

[QUOTE=377401590]اونا دلشون میخواد با من بیشتر بجوشند و رفت و آمد کنند. ولی من باز همونم بیشتر وقتم ...

هرچه زمان بگذره همه تغییر می کنند.

فقط اگر به مادرشوهرت اهمیت بدی، خیلی رو همه اثر داره.

من همه اش با مادرشوهرم پچ پچ می کردم.😀

والا اینی ک تو گفتی انگار تو حسادت داری بهشونخب مگ زوره نمیجوشن باهات

این به دور از اخلاق و انسانیت هست که یک نفر تو جمع سعی کنید منزوی و تنها کنید 

عجب اونوقت من حسودم 

از کسی که اسمش گذاشته ملکه انگلیس بیشتر از این انتظار نمیره