2777
2789

سلام دوستان توروخدا کمکم کنید هرکی هر تجربه اس داره بگه شیرم خیلی کمه بچه بیچاره یه ساعت مک میزنه واسه دو قطره شیر چی بخورم شیرم زیاد شه 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان بچم سه ماهشه یعنی باید تا شش ماهگی صب کنم واسه غذای کمکی 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

اگه شیر نداری تلاش کن بخور استراحت کن شیر بیاری..اگه کم شیری شیر خشک بده..من پشیمونم بچه ام هم شیر خشک دادم هم خودم.شیر خودم کم بود ۴ ماهگی شیر خشک پس زد شیر خودمو خورد..مدام گرفته بود تا عصر فقط شیر داشتم...سنگ کلیه شد بچه از کم شیری..پشیمونم زجر کشیدم کاش فقط شیر خشک میدادم راحت..بچه اولم تا دو سال هر دو شیر رو خورد..ولی این ۴ ماهگی ول کرد شیر خشک رو

اگه شیر نداری تلاش کن بخور استراحت کن شیر بیاری..اگه کم شیری شیر خشک بده..من پشیمونم بچه ام هم شیر خ ...

استراحت که اصلا ندارم میگم شاید برا همون باشه خورد و خوراکمم خیلی کم شده

عرق رازیانه معجزه می کنه.

خیلی ببخشید من دلمنوش رازیانه میخورم باهم فرق دارن ؟😁