2777
2789
عنوان

❗نفقه دختر❗

914 بازدید | 16 پست

سلام 

نفقه فرزند دختر بعد از طلاق پدر و مادر میدونید چقدره؟

در نظر بگیرید که پدر تمکن مالی خوبی داره(حقوق ۵۰میلیون)

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم زیاد آنچنان وضع خوبی نداشت ولی برام ۱۵۰۰ بریده بودن ولی برا دختر دوست مادرم نفری ۵ تومن بریدن دوسال پیش چون حقوق پدرش بالا بود

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
حداقل تا ۵ تومن میبرن واست

مطمئن هستین؟

آخه جاهای دیگه خوندم می نوشتن یکی دوتومن واقعا تعجب کردم!

تو دادگاه قاضی خودش تعیین می کنه یا مبلغ یکسانی برا همه در نظر گرفته میشه؟

مطمئن هستین؟آخه جاهای دیگه خوندم می نوشتن یکی دوتومن واقعا تعجب کردم!تو دادگاه قاضی خودش تعیین می کن ...

نه معمولا تعیین میکنن با توجه به حقوق پدرتون

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
5 تومن با حقوق ۲۴ برای آشنا ما بریدن

برای امسال بود؟

اگر مایل باشید میشه بگید کدوم شهر بودن و دختر چند سالش بود؟ 

نفقه دختر و پسر نداره که

من اطلاع زیادی در این باره ندارم متاسفانه

فکر می کردم متفاوته میزاتش

من پدرم زیاد آنچنان وضع خوبی نداشت ولی برام ۱۵۰۰ بریده بودن ولی برا دختر دوست مادرم نفری ۵ تومن برید ...

عزیزم باز این مبلغ خوبه من یه جاهایی از همین نی نی سایت خوندم ۹۰۰ هزار تومان!!!!!

من پدرم زیاد آنچنان وضع خوبی نداشت ولی برام ۱۵۰۰ بریده بودن ولی برا دختر دوست مادرم نفری ۵ تومن برید ...

جسارتا میشه بدونم چند سالتونه و این میزان نفقه مربوط به چه سالیه؟

و اینکه با افزایش سن میزان نفقه کمتر میشه یا بیشتر؟