2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ۶ میلیون به داداشم داد کارت به کارت 

یه سکه به خودم البته هم عیدیه هم کادوی تولد هم کادوی یه چیز دیگه البته بازم واسه اونا ازش میگیرم 🤣🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ما به همه بچه ها نفری 100دادیم

خودم 10تا خواهر زاده برادر زاده دارم

شوهرم 6 تا

همه نفری 100

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

فک کنم فقط منم از مامان بابام عیدی که هیچ ی جفت جورابم نگرفتم 😂😐

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

پدرشوهر من که رسما خودشو کشت جمعا روی هم 5 نفر نوه ها هستن.. روز عید گفت امسال 50 میدم همونم نداد کسی هم دیگه چیزی نگفت.. وضعشم عالیه کسی باور نمیکنه ولی هر وعدش باید گوشت  داشته باشه 

ویلا داره، یه شهر دیگه خونه داره و هزاران مال و اموال دیگه ولی اینقد گداس که حد نداره یه بار شوهرم تو خونشون تن ماهی خورد باهاش حساب کرد 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

قدی مبغ خیلی قابل توجهی نبود نفری دویست دادم بهشون 

اما بردمشون مسافرت یکسره از این بازی به اون بازی از اینجا به اونجا و هزار جور خرج متفرقه 

بهشونم گفتم عیدی این همه براتون تو سفر خرج کردیم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

ما که همیشه عیدی نقدی می‌دادیم، ولی امسال با زیپاد آشنا شدم، یه عالمه طرح خوشگل داشت، بچه‌هام کلی ذوق کردن.

زندگی مثل آینه است؛ هرچه بیشتر لبخند بزنی، بازتابش هم زیباتر می‌شود.