2777
2789

کلاس دومه 

عموم تر.یاک میکشه 

از بین این همه بچه عموم از همه اخلاقش و کلا همه چیش خرابه 

ی اتاق دارن توی حیاط بچه ها رو آوردم تو اتاق اذیت نکنن 

پسر عموم داشت با پسر عمم حرف می‌زد  راجب مدرسه و ....

یهو نشست ی گوشه فرش صدا داد نگو وسایلا رو عموم زیر فرش قایم کرده 

پیک‌نیک هم تو اتاق بود 

پسر عمم گفت چی بود صدا چی بود یهو پسر عموم آروم فرشو بلند کرد مثل اینکه چیزی شکسته بود از وسایل عموم و به شدت از عموم میترسه رنگ صورتش زرد شد اومد پیش من نشست معلوم بود خیلییی ناراحته پسر عمم هی میگفت چی بود بذار نگاه زیر فرش کنم میگفت نگاه نکن چیزی نبود صدا خود فرش بود اون لحظه دوست داشتم بشینم زار بزنم

بهش گفتم امیر چیزی نبود ک مگه چیزی بود؟ی لبخند غمگین زد بغلش کردم بوسش کردم گفتم میدونی من تو رو خیلی دوست دارم گفت منم تو رو خیلی دوست دارم مهربونی 

یکم سرگرمش کردم بعد گفتم برین بیرون بازی کنید الان میبرمتون کوه 

شاید باورتون نشه ولی تنهایی تو اتاق نشستم دارم گریه میکنم🥲💔

منم خوندمش گریه‌م گرفت

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوندمش گریه‌م گرفت

ما شهر غریب زندگی می‌کنیم بخاطر شغل بابامم و شرایط زندگی 

بین بچه ها بابام اوضاع مالیش خوبه و بهتره 

همیشه سعی کردم کنار زن عموم و بچه هاش باشم 

ی مدت بردمشون خونه خودم هر روز میبردمشون بیرون 

شهربازی رستوران پارک 

براشون خوراکی و اسباب بازی میگرفتم و می‌گفت کاش تو اجی من بودی مهربونی🥲🥲🥲

هوف سرم داره میترکه

بمیرم براش

پاشو برو بیرون هم خودت هم اون بچه حالش عوض شه

الهیی که راهی پیدا بشه 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بمیرم براشپاشو برو بیرون هم خودت هم اون بچه حالش عوض شهالهیی که راهی پیدا بشه

عموم خیلی بد اخلاقه بابام هرچقدر اخلاق بد داشته باشه مثل عموم نیست و اهل خرج کردنه عموم برعکس 

زور میگه پول نداره سرکار نمیره...

حتما منتظرم بابام ناهار بخوره ببرمشون روستا خوش بگذره بهشون یکم سرگرم بشن

عموم خیلی بد اخلاقه بابام هرچقدر اخلاق بد داشته باشه مثل عموم نیست و اهل خرج کردنه عموم برعکس زور می ...

میفهمم چی میگی

دل آدم میسوزه،خوبه که هستی♥️😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦