2777
2789

من ۲۱اسفند انتقال جنین پنج روزه داشتم و آخرین بتام۲۵۸۳بود از یازده هم انتقالم تنگی نفس و سرفه دارم که الان امروز گلوم تیر می‌کشه ولی آبریزش ندارم فقط عطسه و سرفه که اب دهنم قورت میدم گلوم تیر می‌کشه احساس سرما خوردگی هم ندارم فقط گلو دردتنگی نفسم بهترشده ولی گلو درد گرفتم درد داره احساس میکنم عفونت داره بنظرتون برای جنین خطرناکه 

هست و نیستم الله

خطرناک نیست ،هر وقت نگران بودی با دکترت یا مرکزی که انتقال انجام شده تماس بگیر ،سعی کن روی مسایلی که مهم نیست  حساس نباشی ،حساسیت زیادی ضررش خیلی بیشتر از مسایلی هست که حل میشه 

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

خطرناک نیست ،هر وقت نگران بودی با دکترت یا مرکزی که انتقال انجام شده تماس بگیر ،سعی کن روی مسایلی که ...

امروز با احتساب جنینم که حساب میکنم نزدیک یماهه. میشم زیر نافم ی کوچولو اومده بالا پیاده رویی داشتم کمرد رد گرفتم 

هست و نیستم الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.