2777
2789
عنوان

نظرتون راجب زدن تولیدی چیه

85 بازدید | 14 پست

دوستان من تازه کلاس مجازی خیاطی شرکت کردم با هزینه مناسب

هم لباس زیر هم لباس کودک و... اولش میخواستم براخودم‌یاد بگیرم‌بدوزم یهو به ذهنم رسید ...

به نظرتون بخوام از صفر شروع کنم و با هزینه کم تولید کنم ارزش داره؟ 

پیشرفت میکنم؟

جاشو دارم بعدا پیشرفت کردم‌ ، سالن پرورش مرغ و ...داریم میتونم اونجارو تغییر بدم و بشه کارگاه خیاطی و مناسبم هست و بزرگ 

یا کلا قیدشو بزنم و بشینم برا معلمی بخونم؟ همسرمم میگه من میرم سرکاب توام بری کی میخواد مراقب بچه باشه بخصوص دوستداره بچه دوم بیاریم

خانومه تولیدی داره میگه خیاطی بهتره ولی خواهرم به شدت مخالفه میگه سخته

من اصولا کارهای زاینده مثل تولیدی رو ترجیح میدم چند نفرم از کنارت نون میبرن سر سفره. از کارمندی خیلی بهتره ولی شاید سود چندانی نده 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
من اصولا کارهای زاینده مثل تولیدی رو ترجیح میدم چند نفرم از کنارت نون میبرن سر سفره. از کارمندی خیلی ...

ممنون عزیزم ، یعنی سودش کمتر از حقوق معلمی؟ 

کلا ترسم نمیزاره برم سمتش

معلمی یه خوبی داره وام میگیری و... ولی توی زدن تولیدی با دست خالی سخت تره ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ، یعنی سودش کمتر از حقوق معلمی؟ کلا ترسم نمیزاره برم سمتشمعلمی یه خوبی داره وام میگیری و ...

ببین اگه با سرمایه کم شروع کنی دیگه ترس چندانی نداره. کار تولید خیلی شریف تره و وجهه بهتری هم داره اما پر دردسرتره والی اگه کارت بگیره درآمدش خیلی بیشتر از معلمیه.  بالاسر بچتم هستی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ببین اگه با سرمایه کم شروع کنی دیگه ترس چندانی نداره. کار تولید خیلی شریف تره و وجهه بهتری هم داره ا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

نیاز نیست برم کلاس تو فنی حرفه ای؟

خانومی که مجازی کلاساشو شرکت کردم عالی و جز به جز یاد میده حتی تکرارم میکنه برامون وسط کلیپی که ضبط شده 

ممنون عزیزم از راهنماییت نیاز نیست برم کلاس تو فنی حرفه ای؟خانومی که مجازی کلاساشو شرکت کردم عالی و ...

عزیزدل من تخصصی تو خیاطی ندارم اطلاعی هم ندارم. اما خودم بین معلمی و برنامه نویسی برا خودم دومی رو انتخاب کردم و ازش راضیم.

عزیزدل من تخصصی تو خیاطی ندارم اطلاعی هم ندارم. اما خودم بین معلمی و برنامه نویسی برا خودم دومی رو ا ...

سلام عزیزم

برای برنامه نویسی،دانشگاه رفتی یا کلاسش رو شرکت کردی؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

سلام عزیزمبرای برنامه نویسی،دانشگاه رفتی یا کلاسش رو شرکت کردی؟

سلام عزیز.کامپیوتر خوندم دانشگاه

عزیزم به نظرت برنامه نویسی زو از طریق کلاس های فنی حرفه ای یاد بگیرم،خوبه؟

من اطلاع ندارم کلاسای فنی حرفه ای چجوریه اما اگه یه پیش زمینه ای داری از کار با کامپیوتر ،با  دوره های آنلاین رایگان یا پولی هم میتونی یاد بگیری. اول باید حیطه ای که میخوای رو مشخص کنی

عزیزدل من تخصصی تو خیاطی ندارم اطلاعی هم ندارم. اما خودم بین معلمی و برنامه نویسی برا خودم دومی رو ا ...

چقده خوب 😍

منم تو کارای کامپیوتر زود یاد میگیرم 

دنبالش رفتم متاسفانه کامپیوترمون ویندوزش پایینه و خرابم شد دیگه بیخیالش شدم ، خواستم لب تاپ بخرم اونم گرون بود😂😂

این بود که رو اوردم به خیاطی بعد علااقه مند شدم  

شما کجا کلاس شرکت کردید ؟ 

چقده خوب 😍منم تو کارای کامپیوتر زود یاد میگیرم دنبالش رفتم متاسفانه کامپیوترمون ویندوزش پایینه و خر ...

من دانشگاه مهندسی کامپیوتر خوندم عزیزم 

من دانشگاه مهندسی کامپیوتر خوندم عزیزم

ممنون گلم 

پس‌برا ما سخت میشه بخوایم بیرون یاد بگیریم؟

البته تو خونه ما از گوشی بگیر تا کامپیوتر یه بلایی سرشون بیاد من درست میکنم بدون هیچ پیش زمینه ای ، کلا میپرسن تو گوگل میزنم و... مشکل حل میشه

بعد همین رو اطرافیان میگم راحته برید خودتون انجام بدید میگن متوجه نمیشیم چی میگه تو انجام بده