2777
2789
عنوان

امام حسین بزنه به کمر شوهرم

729 بازدید | 47 پست

مثلاً رفتیم بیرون سیزده بعد همه چی خوب بود تا اینکه شوهرم کباب درست کرد آورد همین که آورد اولش گفت چرا بو میدن چرا سوختن بهونه های الکی بخدا خودشم پخته بودشون  بعد تا منو پسرم داشتیم می‌خوردیم گفت بریم گفتم بزار بخوریم بعد میریم گفت نه همین الان بریم بعد تا داشتم جمع میکیردم وسیله ها رو گفت کباب که کردم خوردین گفتم مگه گذاشتی چیزی بخوریم  تا این گفتم گوشیم رو زمین بود دور برامون هم آدم بود گوشی برداشت زد تو درخت دیگه رفت هرچی تو سبد بود پرت کرد مثل روانیا شده بود  بخدا من هیچی نگفتم گفتم زشته الان

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خدا شفا بده. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بعد تو ماشین همش میگفتم خاک تو سرت از زن مردم یاد بگیر منم گفتم هرچی داری از منه اگه میخواستم مثل اونا باشم هیچی نداشتی. اونم داد میزد  کلا رید تو روزم  نمی‌دونم چش شده مثل دیونه ها شده بود خدا مرگش بده من بیشتر بخاطر بچه ها چیزی نگفتم بچه ها نترسن

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

وا چشه ..روان سالمی نداره ها

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

وای خدا این همه عصبانیت برای چی

همین بخدا من فقط گفتم کو غذا مگه گذاشتی بخوریم اونم آروم ولی این دیونه شده بود

این منتظر کوچک ترین حرف شما بوده. نباید هیچی می گفتی برای آرامش خودتون

اره دقیقا  از صبی همینجوری شده بود نمی‌دونم چرا بعد که زنگ زدم نوشابه بخر بیار فوش داد بعد که اومد گفت نه شوخی کردم 

من با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم شوهرم همش در خونه رو قفل می‌کرد این چند روز میرفت منم یواشکی کلید در رو قائم کردم شوهرم هم بیرون نمیره نتونست با خانوادش باشه خانوادش هم موندن خونه چون کسی رو ندارن برن و من حالشون رو گرفتم،😂

ساعت چنده مگه ناهار خوردین من تازه پاشدم

گفت زود بخوریم بریم 

خدا مرگش بده شوهر قحط بود این گرفتم خاک تو سرم