2777
2789
عنوان

سیزده بدر کنکوریا🌚

234 بازدید | 15 پست

سیزده بدر ما کنکوریا روزیه که بتونیم تو جایی و مکانی غیر از این اتاق بدون استرس و فکر و خیال نفس بکشیم🙃

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

آره و اون موقع توی قبره🤌

نه بابا اینهمه ادم دارن عادی زندگی میکنن🦍

فکر و خیال هست

ولی هر ثانیه رو با عذاب وجدان نمیگذرونن

کی میشینه گریه میکنه اما عذاب وجدان میگیره از اینکه وقتشو برا گریه کردن گذاشت جز یه کنکوری

کی با استرس میشینه ناهار میخوره

کی وقتی از اتاقش دور میسه استرس برگشتن به اتاقشو داره

جر یه کنکوری

زندگی ما شبیه به هرچی هست جز یه زندگی

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اینهمه ادم دارن عادی زندگی میکنن🦍فکر و خیال هستولی هر ثانیه رو با عذاب وجدان نمیگذروننکی می ...

آره دیگه ما که زندگی نمی‌کنیم زندگیه که داره ما رو...

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

آره دیگه ما که زندگی نمی‌کنیم زندگیه که داره ما رو...

گمشو🤣🤣🤣

اینهمه احساسی حرف زدم گند زدی بهش

ایشالله سال دیگه همین حوالی دارم زیر فشار امتحانا و جزوات دانشگاه له میشم ایشاللهههههههههههههه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

دقیقامن دوست داشتم الان داخل دل طبیعتشعر بخونم و وزن تمرین کنمیا هم روانشناسی بخونم :)

منم دوس داشتم برم بیرون یه توپ ببرم و با بچهای اونجا فوتبال بازی کنم🌚

سیزده رو بخودتون استراحت بدین

اخر شب در حد یکی دو ساعت میرم بیرون ولی مشاورم گفت کل روزو استراحت نکن🥲

ولی خب حرفم اینه که همون دو ساعته هم با استرسه🫠

ایشالله سال دیگه همین حوالی دارم زیر فشار امتحانا و جزوات دانشگاه له میشم ایشاللهههههههههههههه

ایشااالله🙌🏻😁

دتنشگاه له شدگی در اثر درس نداره...باور کن دبیرستان درساش بیشتره

اخر شب در حد یکی دو ساعت میرم بیرون ولی مشاورم گفت کل روزو استراحت نکن🥲ولی خب حرفم اینه که همون دو ...

برو بیرون خوش بگذرون تا بتونی ادامه بدی ماهم از اینکارا کردیم فقط جوانیمون تباه شد