2777
2789
من دعوت شدم عزیز

برای تعلیم و تربیت چقدر تایم گذاشتید؟همینطور هوش و استعداد، و در کل ترازتون و درصد هاتون چطور بود

و در نهایت چیشد،سهمیه منطقتونم بگید اگر خواستید

در کل ی توضیح اگر میشه بدید✨️

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بله

برای تعلیم و تربیت چقدر تایم گذاشتید؟همینطور هوش و استعداد، و در کل ترازتون و درصد هاتون چطور بود

و در نهایت چیشد،سهمیه منطقتونم بگید اگر خواستید

در کل ی توضیح اگر میشه بدید✨️

برای تعلیم و تربیت چقدر تایم گذاشتید؟همینطور هوش و استعداد، و در کل ترازتون و درصد هاتون چطور بودو د ...

از عید خوندم منابع رو روزی مثلا 3 ساعت اینا تایم میذاشتم واسش

78 درصد تعلیم و تربیت زدم 58 درصد هوش 

من تجربی ام دورس تخصصی هم حدود 10 درصد زدم فقط زمین شناسی رو 46 درصد زدم چون کلا از عید اونم دست و پا شکسته خونده بودم 

با تراز 6800 بود فکر کنم دعوت به مصاحبه شدم 

سهمیه منطقه رو فقط داشتم منطقه 3 هستیم 

و در نهایت کد 6 خوردم و قبول نشدم 

برای تعلیم و تربیت چقدر تایم گذاشتید؟همینطور هوش و استعداد، و در کل ترازتون و درصد هاتون چطور بودو د ...

من هدفم فرهنگیان نبود اون زمان برای همین تعلیم و تربیت نخوندم حقیقتا ولی شمایی که از اول هدفت این بخون حتما مخصوصا منابع کتاب دینی چون جواب دادن سوالاش راحت تر به نسبت

هوش و استعداد هم که منبع خوندنی نداره تست و تکرار ذهنتو باز میکنه 

من تعلیم تربیت ۲۵ درصد زدم هوش ۴۱ درصد 

تراز کنکور تخصصیمم ۹۷۰۰

تراز سوابقم نزدیک ۱۰۳۰۰

دبیری عربی قبول شدم 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
از عید خوندم منابع رو روزی مثلا 3 ساعت اینا تایم میذاشتم واسش78 درصد تعلیم و تربیت زدم 58 درصد هوش م ...

چقدر خوب بوده درصدای کنکور فرهنگیانت

بعد منابعت برای هوش و استعداد چی بود؟تعلیم و تربیت هم فقط دینی و قرائتی؟

اشکالی نداره حتما صلاحی توش بوده♥️الان چی میخونی؟

من هدفم فرهنگیان نبود اون زمان برای همین تعلیم و تربیت نخوندم حقیقتا ولی شمایی که از اول هدفت این بخ ...

رشته م انسانی منطقه ۳ هم بودم 

من هدفم فرهنگیان نبود اون زمان برای همین تعلیم و تربیت نخوندم حقیقتا ولی شمایی که از اول هدفت این بخ ...

موفق باشید😍

استرس تموم وجودمو گرفته،مخصوصا همش پارسالو تصور میکنم ک نشد...دروس تخصصی رو خوندم فعلا،اما تازه میخوام شروع کنم برای خوندن فرهنگیان

نابود شدم این چند ماهه رو

رشته م انسانی منطقه ۳ هم بودم

عه پس رشته هامون یکیه😍

میشه بگید یکماه مونده ب کنکور چ کردید؟من چون انگار اکثر مطالب یادم رفته دارم هر کتابو میخونم و باهاش تست میزنم،میگم نکنه کارم اشتباهه و فقط باید دوره‌ام با تست باشه

موفق باشید😍استرس تموم وجودمو گرفته،مخصوصا همش پارسالو تصور میکنم ک نشد...دروس تخصصی رو خوندم فعلا،ا ...

خب پس دیر نیست فقط ببین دختر خوب چند تا نکته 

قوی بودن کنکور اختصاصی‌ت خیلی مهمه 

اونو قوی داده باشی خودتو قبول شده بدون این یک

دوم اینکه تعلیم و تربیت چون خوندنی اکثر بالا میزنن تو هم بخون و بالا بزن ولی از هوش غافل نشو چون تراز بهتری میده 

عه پس رشته هامون یکیه😍میشه بگید یکماه مونده ب کنکور چ کردید؟من چون انگار اکثر مطالب یادم رفته دارم ...

اره گلی اشتباهه مرور باید با تست باشه اینکه فکر کنی یادت رفته طبیعیه همه همین فکر رو میکنن 

تو فروردین معمولا جمع بندی میکنن با زدن کنکورای سال های گذشته 

در کنار کتابای درسی رو برای نهاییات مرور کن مخصوصا عمومیا

مرورت درست الان با تست 

تو تستا اگه دیدی جایی یادت رفته و اشکال داری برو سراغ درسنامه یا کتاب 

نه اینکه بشینی بخونی یک ماه مونده به کنکور 

اره گلی اشتباهه مرور باید با تست باشه اینکه فکر کنی یادت رفته طبیعیه همه همین فکر رو میکنن تو فروردی ...

اخه یهو وسواس میگیرم میگم شاید نکته ای توی تستایی ک من میزنم نباشه،بخاطر همین یبار مطلب کتابو میخونم،بعد تست میزنم🤦🏻‍♀️