2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز مغزیجات میخورم،تغذیه ام خوبه،

خب خوبه چون بارداری گفتم ب خودت برس واستراحت من تاماه سوم یسره دراز کشیده بودم تا اون بچه جاشسفت بشه زمان میبره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جایی که من میرم،باز نبود،گفت بعد تعطیلات

اگ تونستی ی شیاف پروژسترون بگیر ..بروداروخونه از داروخونه  مشورت بگیر 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جایی که من میرم،باز نبود،گفت بعد تعطیلات

متاسفانه ای ن تعطیلیاام...

من دوبار حدود دوماهگی سقط کردم.در حد پریود خودم بود یه کم شدیدتر.دفع لخته داشتم. تو پریود خیلی لخته نداشتم ولی اون موقع داشتم.

اگه تا قبل دو ماه و تشکیل جنین خونریزی داشتی ممکنه بارداری شیمیایی بوده.اصلا جنین تشکیل نشده.یا ممکنه اسپرم همسر ضعیف باشه.

من دوبار حدود دوماهگی سقط کردم.در حد پریود خودم بود یه کم شدیدتر.دفع لخته داشتم. تو پریود خیلی لخته ...

لک بینی داشتم، اونم هر از گاهی، دکترم گفت طبیعیه اگه به رنگ قهوه ای باشه،،البته سمت چپ رحمم همیشه تیر میکشید،ی درد شدید داشتم از اول،

لک بینی داشتم، اونم هر از گاهی، دکترم گفت طبیعیه اگه به رنگ قهوه ای باشه،،البته سمت چپ رحمم همیشه تی ...

لکه بینی طبیعیه اگه قطع بشه.

منم الان باردارم سه هفته لکه بینی داشتم ولی خدا رو شکر قطع شد.

پارسال که سقط کردم قطع نمیشد تا تبدیل به پریود شد.

لکه بینی طبیعیه اگه قطع بشه.منم الان باردارم سه هفته لکه بینی داشتم ولی خدا رو شکر قطع شد.پارسال که ...

ی خانمی میگه احتمالا هماتوم باشه،رفتم سرچ کردم، انشالله همونه،