2777
2789

شما بابای منو ۹۰ درصد نقی معمولی در نظر بگیرید

همون اندازه خود رای که فکر میکنه غلط ترین حرفشم درسته.

ما خونمون یه شهرستانه که هیچی نداره اصلا شهرستان معمولا همینه..من دلم میخواد بریم داخل استان خودمون زندگی کنیم اسم نمیگم چون حس میکنم ممکنه آشنایی کسی بفهمه

اینجا کار نیس فروشگاه که همه چی داره نیست دانشگاه کلا دوتا داره که هرچی ادم ناجور تو روستاهای اطرافه اونجا میشه دید. من ۲۷ سالمه تا استان اصلی چهل دقیقه راهه حالا داخل شهر بخوای جایی بری بماند...

میخام برم سرکار میگن دوری

میخوام برم دانشگاه خانوادم صد و یکی داستان میسازن اصن نمیخام بهش فک کنم چه برسه تعریف کنم..

بخدا حقم نیست..

دعایی ختمی نمازی میشناسید من بخونم بابام از اینجا کنده بشه!!؟؟؟💔🥺

۲۷سال بعد همش چهل دقیقه راه مگه بچه ای؟

از نظر اونا بله..

تاپیک های قبلیم گفتم

رفتارشون با من همیشه همین بوده

اجازه ندارم هروقت میخام برم و بیام

اگه امروز رفتم

۳ ماه بعد شاید جرعت کنم بگم میخام برم

خانوادم سمی ان

مثلا الان تو شهر خودمون رفتم بیرون

فردا اجازه ندارم برم 

زشته..دختر انقد بیرون نمیره

اون کافه چرا میری

زشته نباید همش بری

تنها چیزی که زشت نیس مرگمه

امروز مامانم هی میگه برو بیرون هوا بخور

درحالی که اینجا هیچی نداره.. جایی نداره..

امروز رفتم فردا بخام برم میگه زشته شهر کوچیکه دختر انقد خودشو تابلو نمیکنه

الان ب جایی رسیده دو سه ماهی از در بیرون میرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر اونا بله..تاپیک های قبلیم گفتمرفتارشون با من همیشه همین بودهاجازه ندارم هروقت میخام برم و بیا ...

این چه طرز فکریه؟؟من نگرانی و محدودیت خونواده رو تا یه سنی میفهمم ولی از یه سنی به بعد اونم ۲۷ سااالگی واقعا نوبره!!

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
این چه طرز فکریه؟؟من نگرانی و محدودیت خونواده رو تا یه سنی میفهمم ولی از یه سنی به بعد اونم ۲۷ سااال ...

کل زندگیمو تحت تاثیر قرار داده 

بریم استان خودمون مث ادم میرم سرکار از این محدودیت در میام

احساس خفگی میکنم 

اونجا بزرگه

دیگه نمیتونن بگن امروز رفتی بیرون فردا نرو تابلو میشی اله و بله

هی میگم چرا ازدواجم جور نمیشه

بعد منصف که میشم میبینم اصن کسی منو ندیده 

تو این شهر کوچیک که همه از روستاهای اطراف میان زیر دیوار گل میکشن یا دختربازی میکنن من چه شوهری پیدا کنم

کل زندگیمو تحت تاثیر قرار داده بریم استان خودمون مث ادم میرم سرکار از این محدودیت در میاماحساس خفگی ...

حالا همه که کلان شهر نیستن،خیلیا اطراف استان شهرشونن و اتفاقا خیلیم آدم حسابین،شخصیت آدمارو که موقعیت مکانیشون مشخص نمیکنه اتفاقا من تو همین تهران خیلی بیشتر از این آدمایی که میگی دیدم و میبینم، مهم اینه خودت دنبال چی باشی،تو همین تهرانم تو محله ی خودت همه میشناسنت اتفاقا همه جور آدمیم هست اللخصوص فضول که بخوان پیگیرت باشن پس این ربط به طرز فکر و دیدگاهت داره شما ۲۷ سال داری و کاملا میتونی مستقل شی،شما خودتم افکارت خیلی شبیه پدر مادرته انگار

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
حالا همه که کلان شهر نیستن،خیلیا اطراف استان شهرشونن و اتفاقا خیلیم آدم حسابین،شخصیت آدمارو که موقعی ...

اینا افکار پدر مادرمه که بهت گفتم

خودم تو همین شهر ۴ سال کار کردم

خونمون بهترین نقطه این شهره

همونجور که از حومه میرن به استان اصلی برای چرخیدن و خرید کردن و غیره

اینجا هم از حومه میان خیلیم میان

و جوری شده حتی مردم اینجا دارن تو کانال تل شکایت میکنن از اینهمه ارازل اوباش که ریختن اینجا..

و این یه موضوع خیلی عادیه هرچی شهر بزرگ تر و با امکانات تر باشه پیشرفت تو کار و تحصیل و ازدواجم متفاوت تره

بنظرت شرایط اونی که تو یکی از روستاهای مراغه با خانواده محدود زندگی میکنه با شرایط اونی که تو تبریز با یه خانواده محدود زندگی میکنه یکسانه؟؟

توی یه استان اصلا همون تهران بنظرت شرایط بچه های شمال یا جنوب یکسانه؟؟

جغرافیا خیلیییی موثره

خانواده خیلییییی موثره

من نمیتونم خانوادمو عوض کنم بهترشو پیدا کنم ولی اینکه بریم استان اصلی که امکانات بهتری داره نشدنی نیست خاسته زیادی هم نیست

فقط بابام ...