2777
2789

خیلی هارو دیدم تو شرکت کار میکنن با دوتا بچه نهایت حقوقشون ۲۵ باشه ولی بعد چند سال خونه خیلی خوبی خریدن 

پس چرا ما نمیتونیم 

البته اینم بگم وام هرچقدر برداریم بازم نمیشه چون خیلی خیلی پول میخاد ما فقط ۱۰۰ تومن داریم 😅😅

ماشینم نداریم ولی حقوق شوهرم ۳۰ تومنه 

اصلا پول نمیمونه با اینکه خرج انچنانی نداریم اصلا

بچه هام چندماه دیگ به دنیا میان دوقلو باردارم 

کاش خونه میخریدم یا حداقل ی ماشین خوب

دعا کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باید از خودت و خرج و نیازات میزدی

هر چند تو شرایط فعلی فک کنم کلا کنسله

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من با ۳۶ سال سن و ۶ سال زندگی مشترک یه نتیجه ای گرفتم. اینکه اغلب آدما ارث پدری/ سرمایه خوابیده/ زمین و ملک دور افتاده و ازین چیزا دارن و رو نمیکنن

طرف رو ببینی سبک زندگیش به شدت داغونه، لباسای کهنه مسافرت صفر تفریح صفر، ولی مثلا ۲ هکتار زمین داره 

من خیلی آدم اینطوری دیدم

و برام خیلی عجیب بود چون خودمون بدون این موارد با شوهرم خونه حریدیم. بدون کمک 

شاید اشنا یا ضامن خوب دارن 

الان ما شرایط وام خوب گرفتن داریم قسطم میتونیم بدیم ولی ضامن نداریم 

یا مثلا سند خونه ای چیزی اشناها ندارن 

اطرافیانشون سطح بالا هستن از اونا قرض میگیرن 

الان رفیق من یک سوم پول خونه رو خودشون جور کردن بقیشو مامان بابای پسره و خودش دادن اینا تهران خونه خریدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم اتفاقا به همون فک می کردم ارزونترین خونه یک میلیارد حتی با وامم نمیشه تا یک میلیارد برسه پیر ش ...

اصلا خونه ی میلیارد پیدا نمیشه 

وام هم ک نمیدن اصلا 

پس پا چیکار کنیم چند سال جمع کنیم 

اصلا خونه ی میلیارد پیدا نمیشه وام هم ک نمیدن اصلا پس پا چیکار کنیم چند سال جمع کنیم

نهایت یه خونه ۳۰ متری باید خرید خخ 

والا نمی دونم   من یک سال ازدواج کردم    کلا متاهلی خییلی سخت 

شوهرم ک ی ادم ولخرجه طلا ولی پول دستمون میاد می‌خریم که اونم خیلی گرون شده لعنتیوام ضامن نداریم

خب دیگه شما نباید بزاری ولخرجی کنه

زندگی رو‌زن جمع میکنه

حقوقشو که گرفت اندازه نیازتون بردارین بقیش وبریزین‌تویه کارت تابشه پس انداز اون‌کارت رو بیرون‌میرین باخودتون‌نبرین بمونه‌تو خونه

زیاد که شد باهاش طلا بخرین