2777
2789

مثل یه خواهر بزرگتر دلسوزانه میگم

تا حد الاامکان سعی کنید مثل قدیما احساساتتونو برای غریبه ها سرکوب کنید

از حاشیه دوری کنید

گول چشمای خندون هیچ پسریو نخورید

نگید نگاهش عاشقانس فرق داره

باور کنید نهایت سه چهار سال براش فرق کنید

تهش بهتون ، به همه سوختن و ساختنتون پشت پا میزنن و کاری میکنن که میگید هیچی ازت نمیخوام فقط توروخدا تنهام نذار

تورررروخدا توووووروخدا گول دوست دارمای هیچ غریبه ایو نخوریدددددددددددددد

در حد دوست اجتماعی بمونید اما لطفا احساساتو قاطی نکنید

نذارید یه پسر باعث اشکای شبونه تون بشه

میدونید چقدر اشک غم برای بدنِ با ارزشتون مضره؟

نذارید هر پسر غریبه ای با چرب زبونی و خنده ی عاشقانه آلوده به زهرشون باعث تو فکر رفتنتون بشه

اینا همونایین که میمونید کنارش و مثل یک زن واقعی همراهیش میکنی و میشی خانوم و همدم روزای سختش اما بخودت میای و میبینی یه گوشه نشستی اون پسره ام داره برای خودش زندگی میکنه بدون اینکه حتی ذره ای حال روحیت و اشکای قشنگت براش مهم باشه

من کردم شماها نکنید

لطفا لطفا خام نشید همشون در آخر عین همن

نگید اخلاقش مثل پدرم دلسوزو و وفاداره مثل برادرمه

همین پدرو برادرای خودمونم اگر تو جامعه الان بودن چه بسا که بدتر میشدن

لطفا مراقب احساسات پاک و آینه تون باشید🙏🏼🦋

کاربری دست دونفره🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل یه خانوم و شاهزاده بشینید تو خونه تا آقایی که قسمتتونه با طلا و جواهرات و دست گل در شان تون بیاد جلو و آیا قبولشون کنید آیا نکنید

من اشتباه کردم شماها نکنید

توووووروخدا احساساتتون براتون مهم تر از جسمتون باشه

کاربری دست دونفره🙏🏼