2777
2789
عنوان

دلم به مامانم خیلی میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 31 پست

مادرت هرکاری کرده برای زاحتی وخوشحالی توبوده

پس اگع ببینه خوشبختی  قطعا احساس خوشبختی میکنخ

برای همین اینجوری فکرنکن وعذاب وجدان نداشته باش و

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه خودش جدا نیست تو یه ساختمونه نمیتونه بده مال باباشه این میشینه

به بهانه نگهداری بچه بیشتر خونه خودت نگهش دار

انقد هم نگران حرف دراوردن مردم نباش

در دهن مردمو نمیشه بست تصمیماتت از رو عقل بگیر نه حرف مردم

خونه خودشو بده اجاره یه خونه نزدیک شما اجاره کنه حتی اگه شده 40 متر باشه

اونروز بهم گفت منم یروز برو بیایی داشتم ارایشگاه داشتم طلا خونه زندگی ولی الان ببین چقدرفقیر شدم به روش نیوردم ولی خیلی ناراحت شدم مامانم کل سرمایشو داد بابام خونه خرید اخرشم که جدا شدن بابام هیچی نداد بهمون

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

دل بی غم سیری چند؟انشالله بخت خوبی براش پیدا بشه.تنهایی سخته.منم سه ماهه مادرم آسمانی شده.هر روز گری ...

همش از نبودش میترسم اذیتایی که بهش کردم هروز جلو چشممه از وقتی باردار شدم اینجور شدم

همش از نبودش میترسم اذیتایی که بهش کردم هروز جلو چشممه از وقتی باردار شدم اینجور شدم

ببین عزیزم.گذشته ها فراموش کن.الانم احتمالا به خاطر بارداری حساسی.خاطرش رو نگهدار.روز مادر کادو بده.مادرا فقط محبت میخوان

ببین عزیزم.گذشته ها فراموش کن.الانم احتمالا به خاطر بارداری حساسی.خاطرش رو نگهدار.روز مادر کادو بده. ...

دعا کنید برام 😭😭دعا کنید ازدواج کنه بره خوشبخت بشه زندگی کنه من هم نگران بچمم هم مادرم هم زندگیم اومده بود خونمون من مبل خریده بودم بعد انقدر برای مبلای من ذوق میکرد همش میرفت و میومد نگاشون میکرد چون خودش نداره نمیتونه بخره خیلی غصه خوردم

اونروز بهم گفت منم یروز برو بیایی داشتم ارایشگاه داشتم طلا خونه زندگی ولی الان ببین چقدرفقیر شدم به ...

عزیزم خودت هواشو داشته باش

هر جا میری ببرش، انقد ببرش که دیگه عادت کنن یبار نبری بپرس چرا نیومده

تنهایی آدم رو پیر میکنه تو تنهایی هزار جور فکر و خیال هجوم میاره سمت آدم

تو رو خدا بخاطر حرف مردم نزار مادرت تنها بمونه

دیگه یه مهمونی و بیرون رفتن چی داره که بخوان براش حرف دربیارن؟

اصلا حرف دربیارن چه اهمیتی داره وقتی شما گوش ندی

یعنی کسی که شوهرش مرد یا طلاق گرفت باید ترک دنیا کنه و تو چاردیواری خودشو زندانی کنه که مردم براش حرف درنیارن؟ حرف مردم کجای زندگیتونه که انقد بهش اهمیت میدین؟ انقد تصمیماتتون رو بنا به حرف مردم میگیرین؟

مادرت فقط تو رو داره تو رو خدا نزار تنها بمونه

طرز فکرتونو عوض کنین اهمیت به حرف مردم رو تعطیل کنین

برای خودتون زندگی کنین

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید

دیدگاهتونو عوض کنین تا زندگیتون عوض شه

عزیزم خودت هواشو داشته باشهر جا میری ببرش، انقد ببرش که دیگه عادت کنن یبار نبری بپرس چرا نیومدهتنهای ...

منم دوست دارم همه جا پیشم باشه ولی شهر غریبم خودم مامانمم یه شهر دیگس میادم خونه من بخدا مشکلی نداریم بهترین تفریح و خورد و خوراک هست اما خودش خجالت میکشه و خیلی کم میخوره یا اصلا نمیخوره خیلی ناراحتم نمیدونم خدا کجای زندگیمه که صدامو نمیشنوه

دعا کنید برام 😭😭دعا کنید ازدواج کنه بره خوشبخت بشه زندگی کنه من هم نگران بچمم هم مادرم هم زندگیم ا ...

عزیزم تو خریدی انگار مادرت خریده

مادرا از موفقیت بچه هاشون بیشتر خوشحال میشن تا موفقیت خودشون

بچه هم بیاد هم سر خودت هم مادرت گرم میشه زندگی هر دوتون بهتر میشه

منم دوست دارم همه جا پیشم باشه ولی شهر غریبم خودم مامانمم یه شهر دیگس میادم خونه من بخدا مشکلی نداری ...

عزیزم رو طرز فکر مادرت کار کن 

آخه این چه طرز فکریه که انقدر احساس مزاحمت داره که غذا نمیخوره یا کم میخوره؟!

بهش بگو تو تاج سر منی وقتی میبینم انقدر خونم راحت نیستی دلم میشکنه دلم میخواد عین خونه خودت راحت باشی قسمش بده

بگو وقتی میای خونه من، من خیلی خوشحالم وقتی میخوای بیای خیلی خوشحال میشم ولی وقتی میای میبینم انقد معذبی و تو خونه دخترت راحت نیستی دلم میشکنه