2777
2789

زن عموم امروز با افتخار‌ تعریف می کرد میگفت روز دوم یا سوم عید همسایه طبقه بالاشون بعد افطار حدودای ساعت ۹ شب اومده زنگ خونشون رو زده پسر عموم رفته در رو باز کرده و گفته ببخشید ما آمادگی پذیرایی از مهمون نداریم ! و اومده تو در رو بسته ! به همین راحتی

ما خانواده ای هستیم ک عیب و ایراد زیاد داریم تا دلت بخواد ولی خداشاهده همچین گاااااوی تو هفت جد و ابادمون پیدا نمیشه 

مهمون اومده در رو زده گفتی آمادگی نداریم ؟؟؟؟ در رو به روی مهمون بستی ؟؟؟؟ مگه ساعت ۲ ظهر اومده گفته ناهار میمونم ؟؟؟؟؟ میومد یه چایی میوه می‌خورد میرفت ! 

حالا عموم وضعش خیلیم توپه بدون شک همه چی تو خونشون بوده . تازه زن عموم وسواس هم داره . نه این ک ۲۴ ساعته بشوره بسازه ولی همیشه خدا خونش دسته گل . واقعا قابل هضم نیست برام 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهمون زنگ بزنه بگه می‌آییم خونتون و بگی آمادگی ندارم یه جورایی قابل درکه . حتی وقتای عادی هم میتونم درک کنم . ولی دم عیدی همه آمادگی دارن همه منتظر مهمونن دیگه . تازه از زن عموم پرسیدم حالا چی شده بود مگه آمادگی نداشتین . گفت تازه سفره شام رو جمع کرده بودم اتاق رو جارو کشیده بودم داشتم میرفتم سراغ ظرفا ک اومدن ! بهانه هات وسط فرق سرم بزرگوار

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

پیامبر هم گفته اگه مهمون بدون هماهنگی بیاد و راهش ندی مقصر خودشه هر جوری بوده باید از قبل میگفته

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖