2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم لطفا بیاین

89 بازدید | 12 پست

اینو جاریم که تو یه اپارتمانیم فرستاده دو تا پسر اون داره دوتا پسر من :

(من برای بار چندمه که به رضا میگم درباره جن با مهدی صحبت نکنه.

واقعا چرا کنترلش نمیکنی چرا گوشیو میدین با وای فا دستش که هر چیزیو سرچ کنه  باز بیاد به مهدی بگه .یافیلم ترسناک داره یا بازی یا عکسا

اگه خیلی علاقه داره ب این چیزا دیگه حق نداره برای بچه های من تعریف کنع یا نشون بده

یهساعته خوابش نمیبره هنوزم چشاشو باز نگه داشته که میخوام تاصبح بیدار بمونم اینقد که ترسیده راجب شکلشون باهاش حرف زده

اون از پارسا که انچنان محمد و ترسونده  که تنهاروپله ها نمیاد تو اتاق تنها نمیره اینم از این)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا الان بچه شما باهاش صحبت نکنه. تو مدرسه هم کسی از این موارد صحبت نمیکنه؟ کلا این سن سن کنجکاوی بچه هاست. راجع به چیزای خیلی بد تر هم با همدیگه صحبت میکنند. والد عاقل میشینه با بچه اش راجع به اون مسائل صحبت میکنه و یه دید منطقی بهش میده. توانایی تجزیه و تحلیل رو به بچه یاد میده.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
حالا مقصره واقعا بچه هات؟!

کوچیکه که اصلا تو این حالو هواها نیست 4 سالشه چه میفهمه که یکی دیگرو بترسونه نمدونم اینو از کجا آورده  بچه هاش کلا ضعیف و ترسوهستن بچه بزرگش 7 سالشه کلا ضعیف و ترسو آن 

کوچیکه که اصلا تو این حالو هواها نیست 4 سالشه چه میفهمه که یکی دیگرو بترسونه نمدونم اینو از کجا آورد ...

بحث ترسو بودن نیس تو این سایت تاپیکای ترسناک ببین خیلی میترسن... 

من باشم ناراحت میشم حقیقتش. اصلنم اجازه نمیدم بچم بره بگه خودم موذب میشم اصلا

خیلی پرو میشه اینطوری همینطوری فکر کرده من بچه هامو ول کردم اون خیلی بچه هاشو کنترل میکنه

عزیزم وقتی حق باهاشه چرا دوسداری دشمنی و لجبازی راه بندازی یبار بگو تموم بشه بره با بچه هاتم صحبت کن ک این موضوعا چیزای خوبی نی دربارشون حرف بزنی

حالا هر بچه ای یطوره بچه های شما شجاع برا اون ترسو دلیل نمیشه ک بقیه چیزمیز بگن اونام نترسن

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️