2789
عنوان

بیست سال پیش من عاشق یکی شدم در یک نگاه هنوزم که هنوزه یادم نمیره چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 68 پست
سلام . چه جالب که تا اومدم مورد مشابهی پیدا شد.منم بیست سال پیش یکی را می خواستم یعنی هر دو عاشق هم ...

نکنیاااا از پله ی اول بیوفتی خیلی بهتره که از پله ی دهم بیوفتی جفتتون متاهلین وابسته میشی بهش اونوقت احساساتت لطمه میبینه بیخیالش شو خیانت فقط جسمی نیس این خودش خیانت محسوب میشه اگه همسرت همچین کاری کنه چه واکنشی انجام میدی 

اوووووه شما دیگه بدجووووری ولش کردی 😶ی نگاه؟؟؟ آخه مگه میشه مگه داریم؟؟ خیلی ببخشیدا این اسمش عشق ن ...

آره دیگه به خودم شک کردم نکنه بیماری روانی دارم😂😔

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام . چه جالب که تا اومدم مورد مشابهی پیدا شد.منم بیست سال پیش یکی را می خواستم یعنی هر دو عاشق هم ...

آخخییییی

البته از من میشنوی دیگه اصلا سمتش نرو،، البته خدارو شکر اونم ازدواج کرده و محدوده نمیتونه خیلی بیاد سمت شما

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
نکنیاااا از پله ی اول بیوفتی خیلی بهتره که از پله ی دهم بیوفتی جفتتون متاهلین وابسته میشی بهش اونوقت ...

با اینکه می دونم اشتباهه اما با بهانه هایی مثل ین که رابطه عاطفی نیست یا جنسی نیست یا وابستگی نیست خودمو گول میزنم .

اگر همسرم بود که خودمو و خودشو بیچاره می کردم. 

منم از ۴ , ۵ سالگی از یکی خوشم میاد تا الان که ۲۳ سالمه

واقعاااا؟؟؟

کی هست؟ فامیله؟

تو یه نگاه عاشق شدم از همون اولین نگاه انگار برام آشنا بود، خودشم فکر میکنم فهمید ولی کاری نکرد من ف ...

من موندم اینا ک ادعا می کنید عاشق همسرتون هستید تو یاد عشق سابق میسوزید.مگه با اومدن عشق جدید فراموش نمیشه؟

ای آه از این زندگی...

واقعاااا؟؟؟کی هست؟ فامیله؟

بله فامیله ولی خونشون شهر دیگه ایه برای همین زیاد نمی‌بینمش. هر ۴, ۵ سال یکبار می‌بینمش. 

با خودم فکر می‌کنم چون زیاد با هم رفت و آمد و معاشرتی نداشتیم صرفاً رفتارش تو ظاهر به چشمم اومده، اگه تو یک شهر بودیم اون وقت رفتارای بدش هم می‌دیدم و احتمالا از چشمم می افتاد. 

دیگه تقریبا همه فامیل بهم شک کردن که ازش خوشم میاد😂😞 کاش از ذهنم بره

من موندم اینا ک ادعا می کنید عاشق همسرتون هستید تو یاد عشق سابق میسوزید.مگه با اومدن عشق جدید فراموش ...

اصلا یه جوری دائم تو ذهنمه که دیگه برام رو مخی شده،، نمیدونم چیه،، یکی اینجا گفت وسواس فکری دارم ،، شایدم همینه🙁

آخخیییییالبته از من میشنوی دیگه اصلا سمتش نرو،، البته خدارو شکر اونم ازدواج کرده و محدوده نمیتونه خی ...

ارتباط آنچنانی نداریم فقط از حال خودمون و خانواده جویا شدیم همین. 

اما خب من متوجه شدم  به حرف زدن نیاز داره. 

البته اینم بگم هر دو به اجبار ازدواج کردیم که متاهل باشیم . من با کسی که ۱۰ سال از خودم بزرگتر و او با کسی که خانواده براش انتخاب کردند.

هر دو خوشبخت و راضی هستیم اما چیزی بین ماست که نمی گذاره از هم جدا بشیم . احساس پاک و صادقانه .

احساسی که فقط دلمون می خواد طرف مقابل خوش و خرم باشه و کیف زندگی اش را ببره. از درد هم حالمون بد میشه و از خوشی هم خوش حال. 

با اینکه می دونم اشتباهه اما با بهانه هایی مثل ین که رابطه عاطفی نیست یا جنسی نیست یا وابستگی نیست خ ...

ببین خواهر گلم تو الان داری به شوهرت خیانت میکنی اینو لطفا بپذیر

بعدم اگه همسر هرکدومتون بفهمه جریان بیخ پیدا میکنه کار به طلاق و آبروریزی میرسه 

تو زیر یه سقف بااون زندگی نکردی چشماتو باز کن اونم داره همین الانش ب زنش خیانت میکنه 

فرض کن جداشه باتو ازدواج کنه فردا به توهم خیانت میکنه و میگه تو اگه خوب بودی تو دوران متاهلید لاس نمیزدی بامن

من قصد جسارت و توهین ب شمارو ندارم فقط دارم اگاهت میکنم تا از این خواب غفلت بیدار شی عزیزم اون ارزش نداره ک زندگیتو نابود کنی

چون عشق اولت بوده منم حاضر نشدم با هیچ مردی ازدواج کنم چون فقط عاشق شوهرم بودم پدرم چندسال جلومو گرف ...

خب الان ازدواج کردی راضی اید؟؟