2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 33 پست
چه ربطی داره ! شما اگه تحصیل کرده ای که نباید این مدلی حرف بزنی !والا شاگرد بیش فعال من خیلی هم تیزه ...

والا هر روزی که میره مدرسه بدنم باید بلرزه که دست گل به آب نده  تازه دارو هم مصرف میکنه

سریع خسته میشه و تمرکزش پایین هست و بچه‌ها رو انگولک میکنه حتی یک کلمه هم یادداشت نمی کنه و البته در ...

خوبه معلمش هر روز شکایت میکنه من دیگه اعصاب ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران بارداری دیابت داشتی؟

نه ‌‌ولی یکبار یکم قندم رفت بالا گفت مواظب باش نگیری که نگرفتم چطور؟ولی کلا آدم استرسی هستم .چند هفته اولم فکر نمی‌کردم باردارم رعایت نکردم.اخه چشمم همون اوایل تشکیل میشه

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

والا هر روزی که میره مدرسه بدنم باید بلرزه که دست گل به آب نده تازه دارو هم مصرف میکنه

دارو کافی نیست مشاوره هم ببرید در غالب بازی درمانی تمرکز و صبوری رو باهاش تمرین می کنند 

من امسال 2 تا بیش فعال دارم پیرم کردن ولی خب چه میشه کرد من موظفم درست باهاشون برخورد کنم که سرخورده نشن

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
نه ‌‌ولی یکبار یکم قندم رفت بالا گفت مواظب باش نگیری که نگرفتم چطور؟ولی کلا آدم استرسی هستم .چند هفت ...

والا بعید میدونم بخاطر استرس بوده باشه یعنی این همه مطالعه داشتم جایی نشنیدم 

والا بعید میدونم بخاطر استرس بوده باشه یعنی این همه مطالعه داشتم جایی نشنیدم

نمی دونم به هرحال مربوط به کروموزوم و عصب شش چشم.ژنتیکیه🥲

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

گفتید بهشون که مشکل دارند ؟

اره همون اول حتی داروهاشم خودش میده ا الان استرس گرفتم برای سال بعدش چکار کنم چون معاونشون یه جورایی گفتند دیگه برای سال بعد اینجا نیاد دوباره دنبال مدرسه گشتن خیلی سخته برای پیش دبستانی هم همینو گفتن گه برای اول دیگه اینجا نیاد

دارو کافی نیست مشاوره هم ببرید در غالب بازی درمانی تمرکز و صبوری رو باهاش تمرین می کنند من امسال 2 ت ...

تموم این کارها را کردم و میکنم ولی بازم رفتارهاش پرخطر

اره همون اول حتی داروهاشم خودش میده ا الان استرس گرفتم برای سال بعدش چکار کنم چون معاونشون یه جورایی ...

خب اشتباه همین جاست دارو تقریبا یک ساعت بعد عمل میکنه

شما با دکترش مشورت کنید باید توی خونه دارو رو بدید مثلا 7 صبح که تا 8 صبح عمل کنه 

باز هم میگم با دکتر مشورت کنید 

تموم این کارها را کردم و میکنم ولی بازم رفتارهاش پرخطر

دیگه شرایط همین هست شاید بهتر هست نوع درمان رو تغییر بدید مثل نوروفیدبک ببینید نظر پزشکش چیه 

و اینکه کلاس ورزشی هم ثبت نام کنید انرژیش تخلیه بشه 

بهش بیشتر محبت کنید