2777
2789
عنوان

بیش فعالی

141 بازدید | 33 پست

سلام بر مادران عزیز بعد از مدتها میتونم تاپیک بزنم . یه پسر شش ساله و نیمه دارم که متاسفانه ADHD داره من و همسرم هر دو تا آخرین مقطع دانشگاهی تحصیل کردیم و از خود تعریف نباشه فوق العاده هستیم. بیش فعالی نه در خانواده ما و نه در خانواده همسرم سابقه نداشته است. ولی تا دلتون بخواد تو دوره بارداری به ولیا مشکلاتی که به وجود اومده بود حرص خوردم استرس کشیدم گریه کردم عصبانی شدم و....الان خیلی پشیمونم که چرا اون موقع از ترس بالا رفتن سنمان بچه دار شدم و نتونستم استریم را کنترل کنم حالا کسی بوده  که  خودش یا اطرافیانش تجربه مشابه بنده داشته باشند؟ممنون میشم

چه علایمی داشت.یله من پسر پسر خاله ام داشت اونام دقیقا تحصیل کرده بودن پلی بچه دار نمی شدن بعد کلی دوا درمون خدا بچه داد اما بیش فعال.اما اونا تونستن با دارو و رفتار درست درمانی کنن.الانم حدود بیست سالشه و آروم خیلی برعکس بچگیش😁

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ درسی به کجا رسیده؟

من چون زیاد رفت و آمد نداریم تو یه مراسم از دور دیدنش میخواست مربی تربیت بدنی بشه دبیرستان که بود بعدش خبر ندارم اخر شد یانه.ماماتش دبیر بود و می‌گفت علاقه اش به تربیت بدنیه

نه اینکه استرس شدید همیشه باعث بیش فعالی میشه؟

استرس خیلی بد منم دختر دومم متاسفانه یکی از چشماش یکی از عصباش تشکیل نشده و نمیتونه بره سمت چپ.دکتر گفت مال استرس دوران بارداری.البته خیلی پیدا نیست فقط وقتی سمت چپ نگاه می‌کنه یکم چشماش انحراف میشه

چه آرزوهایی که براش نداشتم

چه ربطی داره ! شما اگه تحصیل کرده ای که نباید این مدلی حرف بزنی !

والا شاگرد بیش فعال من خیلی هم تیزهوش هست اگه پدر و مادر دل به بچه بدند بچه پیشرفت میکنه

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
مشکلش فقط هایپر بودنش هست یا تمرکزش هم پایینه؟

سریع خسته میشه و تمرکزش پایین هست و بچه‌ها رو انگولک میکنه حتی یک کلمه هم یادداشت نمی کنه و البته درگیری با بچه‌ها هم داره که اونو کنترل کردم 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨