2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1588173/لطفا-مدل-شینیون-زیبا-برای-عروس-بزارید

یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندتا تاپیک میتونید حذف کنید؟

دو مورد اولین تاپیکتون موردی نداره حذف نمیشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

دو مورد اولین تاپیکتون موردی نداره حذف نمیشه

نی نی یار من بلدنیستم لینک بزارم اسمشو بگم حذف میکنید

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
وااا . خوبه تاپیک خیانت نبود . مگه چیکار کردی . ادم دلش برا شوهرش بسوزه گناه؟یعنی خدا شفا میده . نمی ...

اره همینه دیگه. یکی اومده با دعوا میگه هیچم دلت نسوزه مگه چیکرکرده حتما یه جادیگه چیزی خورده سیربوده اگرگشنش بود خودش میخورد. خب بیشعور این چه مدل حرف زدنه من شوهرمو میشناسم سرشو بزنی جای دیگه هیچی نمیخوره بدون من

اره همینه دیگه. یکی اومده با دعوا میگه هیچم دلت نسوزه مگه چیکرکرده حتما یه جادیگه چیزی خورده سیربوده ...

این قدر بدم میاد از این ادما که نه سر پیازن نه ته پیاز اظهار نظرم میکنن . گلم ادم کم شعور که چه عرض کنم بی شعور همه جا هست اعصاب تو بهم نریز.

این قدر بدم میاد از این ادما که نه سر پیازن نه ته پیاز اظهار نظرم میکنن . گلم ادم کم شعور که چه عرض ...

واقعا همین طوره. یکی دیگه اومده میگه من درک نمیکنم شما خانومارو چرا اینقدر ناز میکنین. من بارداربودم پیاز سرخ میکردم تنها نمیدونم‌چندکیلو سبزی. گفتم خو بابا بعد چهار سال خدا نگام کرده یدونه بچه بهم داده اون وقت خودکشی کنم که هم دوراز جون بچم چیزیش بشه هم خودم؟؟؟؟خداشاهده تنها چیزی که ندارم این ناز وادا واسه شوهرمه به قران