بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
خب درآمد ثابت با کم کردن هزینه های جانبی حداقل ۸۰ میلیون هست در کمترین و بدترین حالت
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
پس در امد خیلی خوبی داره.من فکر می کردم در حد سی تومن براش بمونه
ی دندون پزشک با ۷ سال درس خوندن و ۵ میلیارد وسیله تو مطبش چرا باید ۳۰ تومن بگیره🤣💔خب برفت آبدارچی بشد😂
ی پر وعصب کشی نزدیک ۱۰ تومنه واسه ی دندون
بنظرت کم کم روزی ۱ کیس این مدلی نداره؟ هزینه های جانبی هم شاید از این ۱۰ تومن بشه ۲ تومن بقیش واسه خودشه