2777
2789

سردرد گرفتم از دستشون .

بحث های مختلف کردند .خجالت خوب چیزی بعد از چند سال عید دیدنی بری سراغ بحث های چرت و پرت .

بیشتر هم مامانم ادامه میداد .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حخخخخخخ چ حوصله ای دارن بخدا

وایی سرم درد گرفت .به خواهر خانمه گفتم پاشو بریم اتاق را نشون بدهم .اینا بحث میکنند .از من هم خوششون نمیاد .زیادی نچسبند .خانمه طلاق گرفت .تا میتونه تلاش میکنه  بچه ها پیشرفت کنند .چه پیشرفتی ...قاتی کرده .عقب گرد 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

اخ گفتی این عید ماهم فقط بحث داشتیم توجمع .واقعا کلافه کننده بود . انگار هوش اجتماعی آمده پایین

افتضاح ....هم مامانم مصخره بود هم اون خانمه .شوهر خواهرش هم کلافه شده بود .اخم کرده بود.

ما هم تحربه داستیم نمیدونم عید دیدنیه یا عقده گشاییوقتی قرار میس کینه هارو دور بریزی همون بهتر نری ...

اصلا کینه های سر چیز دیگس.انگار ما دزدیم .خانم طلاق گرفته .عقده هاش سر بابام خالی میکرد.البته مقصر مامانم بودا .چون یک جوری اولش رفتار کرد انگار حسودیش شده .ولی از سر دلسوزی بود.