2777
2789

ببینید من تنبلی تخمدان داشتم و دوفاستون مصرف کردم به تجویز دکتر. دوره ی دوم دوفاستون رو مصرف کردم. سیکلام 28 روزی بود ولی دوره ی قبلیم سیکلم شد 21 روزی. و الانم 26 روزه که پریود نشدم و لکه بینی داشتم در دو روز. و تموم. آیا من حاملم؟ تست نزدم و هیچ علامت دیگه ای ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تست بزن یا ازمایش بده خیالت راحت بشه اگه باردار بودی بری زیرنظر دکتر ازمایش بدی یوقت خدای نکرده ...

اگه باردارم باشم الان باید 3 هفته و 5 روز باشه. هنوز مطمئن نیستم یک هفته دیگه هم صبر میکنم و بعد تست میزنم 

من وقتی باردار بودم

یک روز لک دیدم و فکر کردم پریود شدم اما قطع شد و بعد دو روز شک کردم و بیبی چک زدم و مثبت شد

البته شما چون قرص خوردی ممکنه به خاطر اونا هم باشه

اما احتمال بارداری هم هست عزیزم

اگرم باردار نبودی دوست داشتی بگو کدوم شهری لیست نماینده های طب اسلامی شهرتون بفرستم دارو برا رفع تنبلی و بارداری استفاده کنین زودتر باردار بشین

درمان شده ها زیادن اما چند نفری که خودم میشناسم با داروهای طب اسلامی مشکلشون رفع شد و باردار شدن چندتاشون تنبلی داشتن یکیشونم کیست داشت دکتر گفته بود حتما باید عمل کنه اما کیستش با همین داروها رفع شد