خانومسیبزمینیپشندی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 49 عنوان خانوم ها کدوم کرم سفیدکننده 62 بازدید | 3 پست من یه بار کرم شیر الاغ وکالی رو بدستم زدم واقعا سفید کرد وبرای دوساعت موند.سرهمین میخوام بدونم که از کرم های سفید کننده ی فوری استفاده کردید؟از چه نوعی؟تعریف شیرالاغ وکالی و کرم ووکس رو زیاد شنیدم.کسی استفاده کرده؟مناسب استفاده ی مکرر هستن؟ 1404/01/12 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلببببنددددد عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1339 منم میخام شیر الاغ بگیرم موقت سفید میکنه شما استفاده کردی راضی بودی؟؟ از ووکس چی؟ من اسپری ایمیجز هم شنیدم خوبه
خانومسیبزمینیپشندی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 49 منم میخام شیر الاغ بگیرم موقت سفید میکنه شما استفاده کردی راضی بودی؟؟ از ووکس چی؟ من اسپری ایمیجز هم ... کرم شیر الاغ گرفتم.نزدیک سه ساعت رنگش میمونه.ولی از نظرم رو دست طبیعی تره تا جاهای دیگه.مثلا به ساق پام میزنم اگه دقت کنم بهش خورد پوستم نرفته و مثل کرم پودر روی پوستم میمونه.
دلببببنددددد عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1339 کرم شیر الاغ گرفتم.نزدیک سه ساعت رنگش میمونه.ولی از نظرم رو دست طبیعی تره تا جاهای دیگه.مثلا به ساق ... مرسی ک جواب دادی فقط میشه بگی چند درجه روشن میکنه.؟