2777
2789
عنوان

تیک تاک

34 بازدید | 5 پست

بچها تیک تاک نمیتونم نصب کنم

یذرع راهنمایی میکنید ک چکار کنم

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

کجاش مشکل داری؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کودک کشان ورطه نیست؛بزدل تر از شما چه کسیست؟؟درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش مشکل داری؟

اول اینکه نسخه اصلیش و پیدا نمیکنم

ورژن قدیمی هم ک واردش میشم میپره بیرون

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

اول اینکه نسخه اصلیش و پیدا نمیکنمورژن قدیمی هم ک واردش میشم میپره بیرون

باید لینکشو بگیری از یکی

ولی اخه چند روز پیش تو پلی استور دیدم اصلیشو

بگرد پیدا نکردی به یکی بگو لینکشو بفرسته

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کودک کشان ورطه نیست؛بزدل تر از شما چه کسیست؟؟درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."