2777
2789
عنوان

خونه خریدن

70 بازدید | 4 پست

سلام خانمای گل یه سوال دارم چیکار کنم صتحب خونه بگه پاشید اخه شوهرم گفت بعد از این خونه خونه میخره الان خونه بزرگی نشستیم همسرم در حد یه خانه 60 متری میتونه بخره من میگم عیب نداره زیر بار نمیره خسته شدم از مستاجری یه نذری یادم بدید صاحب خونه بگه پاشید شاید شوهرم به فکر بیوفته خسته شدم ختم برداشتم برا خونه دار شدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ذکری بود برای صاحب خونه شدن الان یاد نی گوگل سرچ کن میاد خیلیا نتیجه گرفتن

گلم هر ختمی بوده برداشتم ولی مشکلم اینه شوهرم زیر باره وام نمیره حاضره 24 ساعته کار کنه صاحب خونه هر چی میگه بزاره رو اجاره ولی تلاشی نمیکنه برا خونه دار شدن

دو تا بچه مدرسه ای دارم میگم طلا بخریم میگه نه خونه رو خدا میده هیچ وقت خونه نیست 24 ساعته کار میکنه ولی تو فکر خونه نیست میگه یا خونه بزرگ یا مستاجری 41 سالشه میگم تا چن ستلگی میتونی این جوری کار کنی فقط میگه خدا بزرگه