2777
2789
عنوان

با شوهری که پسر پسر میکنه چیکار کنم

191 بازدید | 14 پست

نه اینکه دختر دوسنداشته باشه ولی عاشق پسره منم تازه باردار شدم یه سقط داشتم همش میترسم میگم کاش سالم باشه فقط برای خودم هیچ فرقی نداره چه بسا چون خواهر ندارم ته دلم میخوام دختر باشه ولی همش ترسم ازینه که دختر باشه شوهرم اصلا دوسش نداشته باشه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش فکرنکن فعلادیگه یاپسره شوهرت خوشحال میشه یادختره خودت خوشحالی بچه هرچیم باشه ازوجودخودته دنیابیا ...

واسه من فرقی نداره پسرم باشه خوشحال میشم ولی همیشه دوسداشتم طعم دختر  ار شدن بچشم 

شوهر من هم بچه اولم این بود دختر شد کنار اومد وعاشقش شد و بعدش خدا دوتا پسر به من داد که من خدا خدا میکردم پسر دومیم‌دختر باشه که نشد ولی قشنگ محبت شوهرم به دختر تا پسرعاش فرق می آره متوجه میشم با آنکه میگه نه اینطور نیست همش هم دعوا میکنم دخترمن هم متوجه هست بهش گفته همش انکار می‌کنه نه من هرچه رابا یک چشم میبینم 🙃

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

خب انشالله اول سالم باشه بعدم پسر،پسر هم نشد دومی انشاالله پسر میشه

باورت میشه همیشه میگفتم اگه بچه اولم پسر شد یه دختر دیگه میارم ولی اگر دختر بود همون یدونه کافیه😍

شوهر من هم بچه اولم این بود دختر شد کنار اومد وعاشقش شد و بعدش خدا دوتا پسر به من داد که من خدا خدا ...

شوهر منم همینه میدونم اگر دختر باشه اونجور که باید دوسش نداره😔