2777
2789

نمیدونم چند دقیقه پیش تو تاپیکم بودین یا نه در مورد رفتن به تولد دختر خواهرشوهر بود یه خانمی اومد همش توهین کرد به من اخه چرا ما اینجوری هستیم بعضیامون اینقدر که نی نی یار اومد کمکم برای چی اخه؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما سهمیه تاپیکشو خوردی😂😂 شایدم تاپیکت به زووور کشوندتش داخل .

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یه خانمی همش منو تهدید کرد اسکرین‌گرفتم دادم خواهرشوهرت الان بهت زنگ میزنه واقعا خجالت داره

کدوم تاپیک؟؟؟

واقعاعکس گرفته نکنه شناختتت؟

بارلی دختر قشنگم مامان بیصبرانه منتظر دیدن روی ماهته

سوال منم هست.یا خوشمزگی میکنن مزه میریزن.کلا جریان رو ندونسته به قاضی میرن چرت و پرت مینویسن بعضی وقتا حال استاترو هم خراب میکنن بدتر عوض دلداری😐

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)
یه خانمی همش منو تهدید کرد اسکرین‌گرفتم دادم خواهرشوهرت الان بهت زنگ میزنه واقعا خجالت داره

😂😂😂وااای چقدر عقده ای بوده طرف ولش کن بابا معلومه یه کمبودی داشته😂

خیلی بد هی اسکرین میداد میگفت میدم به خواهرشوهرت الان بهت زنگ میزنه تو ماری و اب زیره کاه

مگه میشناسنت

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56