2777
2789
عنوان

سفیدی مو

58 بازدید | 3 پست

دوستان من حنا هندی مشگی روی موهای سفیدم گذاشتم  اصلا رنگ نرفت موهای سفیدم پر قدرت سرجاشه 

حنا هندی  هم چهار ساعت رو سرم بود 

شما میدونید چطوری باید گذاشت

خوب چرا حنا هندی زدی ..رنگ مشکی بگیر بزن ..خود فروشنده ها راهنمایی میکنن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خوب چرا حنا هندی زدی ..رنگ مشکی بگیر بزن ..خود فروشنده ها راهنمایی میکنن

درسته موهام مشگیه میترسم رنگ مشگی بگیرم از موهای خودم تیره تر بشه رنگ موهام دو رنگ بشه 

چون فقط بغل سرم سفید شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=377339190]درسته موهام مشگیه میترسم رنگ مشگی بگیرم از موهای خودم تیره تر بشه رنگ موهام دو رنگ بشه  چون فق ...[/QUOTE

نه شماره بندی داره ..اون‌مشکی پر کلاغی هست که خیلی سیاهه ..بعدم چرا دورنگ بشه ..من خواهرام میزنن یکدست مشکی میشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

سلام عزیزم میدونم خیلی موی سفید بده من فقط یکبار تاحالا به موهام حنا هندی زدم و رنگ گرفت خیلی خوب بود موهامم تقویت هم شده بود ولی من موی سفید ندارم اما یادمه یکی از فامیلامون موهای سفید خیلی داشت حنا هندی زد به موهاش موهای سفیدش رنگ نمیگرفت نمیدونم دلیلش چیه اگر موهات رنگ نگرفت با حنا هندی موهات رنگ یا دکلره کن هر چند که رنگ و دکلره به موها خیلی آسیب میرسونه ولی خب با موهای سفید چه کنیم دیگه☹

کاربری دست ۳ نفر است