2777
2789

؟؟؟؟ سواله بچه ها نمیشه مثلا هم ورزش حرفه ای کرد ؟ هم سرکار رفت؟ هم زبان؟

اینا مثاله منظورم اینه رو چندتا مهارت سرمایه گذاری کنی تو یه سال به سطح خوبی برسی شدنیه؟ 

بله همزمان میشه ولی چون توانایی و انرژی افراد با هم فرق میکنه یکی ممکنه دو تا کار رو بتونه همزمان انجام بده یکی تعداد بیشتر

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو یک سال شاید نشه ولی در کل شدنیه مثلا شما برای حرفه ای شدن در ورزش باید چندسال تلاش کنی 

۲۴ ساعت که ورزش نمیکنی نهایتا روزی دوسه ساعت 

روزی دوساعتم زبان بخونی  اینا بعد از ساعت کاریت باشه میشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

میشه ولی زمان میبره

اگر استمرار ذاشته باشی و کمال طلب نباشی و برنامت انعطاف داشته باشه میشه 

یه روزایی حالت خوب نیست برنامت نمیشه اجرا بشه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

بله همزمان میشه ولی چون توانایی و انرژی افراد با هم فرق میکنه یکی ممکنه دو تا کار رو بتونه همزمان ان ...

مرسی عزیزم حالا برای اینکه انرژی رو زیاد کنی چکار میشه کرد

میشه ولی زمان میبرهاگر استمرار ذاشته باشی و کمال طلب نباشی و برنامت انعطاف داشته باشه میشه یه روزایی ...

مرسی عزیزم منظورت اینه وقت استراحت هم تو برنامم بچینم؟

مرسی عزیزم حالا برای اینکه انرژی رو زیاد کنی چکار میشه کرد

هم باید تغذیه خوب باشه هم باید همه چیز با برنامه پیش بره، کارهای فردات رو از شب قبل بنویس و پایان روز هر کدوم که انجام شده رو خط بزن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه نمیشه دنیا تخصص میخواد شما شطرنج متخصص شو کلی پولدار بیار بعد ببین شطرنج تو دنیا واقعی اصلا به در ...

خب ادمای موفق معمولا تو همه چیز یه اطلاعاتی دارن

مثلا یکی نام ببر

الان از اطرافیان بگم شما میشناسی مگه

قرار نیست عالی باشی تو همه کاری

ولی ی خورده اطلاعی داشته باشی بتونی گلیم خودتو از اب بکشی‌منظورم بود