2777
2789

دوستان اصلا شرایطش ندارم ببرم بیرون بخرم و کسی هم نیست برام بگیره  . میشه چسب نواری بزنم گوشیمو که خط نیفته؟ یا خراب میشه اگر چسب نواری بزنم چطوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خراب میشه حداقل چند لایه سلفون بکش 

تا بتونی بری بگیری 

آنلاین نمیشه سفارش بدی؟؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نه خراب میشه حداقل چند لایه سلفون بکش تا بتونی بری بگیری آنلاین نمیشه سفارش بدی؟؟

آنلاین سرچ کردم نیومد سایتی که تو شهرمون باشه اینترنتی بفروشه من پیدا نکردم 

آنلاین سرچ کردم نیومد سایتی که تو شهرمون باشه اینترنتی بفروشه من پیدا نکردم

اگه پول داری ب دوستت بگو برات بگیره پول بزن براش

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )