2777
2789

امروز بردمش دکتر از دیشب تب کرده،ساعت چهارونیم تبش۳۹ونیم نزدیک ۴۰بود گذاشتم واسش،شیافش گفته هشت ساعت یکبار بذار واسش،الان ساعت چهارونیم گذاشتم الان تبشو گرفتم دوباره داره می‌ره بالا ۳۸وخورده ای هست،میتونم قبل اینکه شدید سه ساعت هشت یعنی ده دقیقه دیگه استامینوفن بهش بدم ؟ توروخدا جوابمو بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن شویه پاشویه مرتب پشت هم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم تازه از دکتر اومدم ساعت چهار از دکتر اومدم

استا بدع و شیاف بزار اگه دیدی اثر ندارع باید ببری سرم و آمپول بزنه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

استا بدع و شیاف بزار اگه دیدی اثر ندارع باید ببری سرم و آمپول بزنه

دارم اینو میپرسم چرا درست جواب نمی‌دید میگم ساعت چهارونیم شیاف پروفن۱۵۰گذاشتم واسش،الان تبش داره می‌ره بالا دوباره میتونم ساعت هشت یعنی پنج دقیقه دیگه بهش شربت استامینوفن بدم؟

بدن شویه پاشویه مرتب پشت هم

ن در تب شدید این روش غلطیه ممکنه تشنج کنه اون برای تب ۳۸خوبه ن بچه ای ک تبش نزدیک ۴۰هستش

عزیزم تازه از دکتر اومدم ساعت چهار از دکتر اومدم

پس هر چی داده دکتر ب موقع بده بخوره

لباس نازک تنش کن اگه لرز ندارع پتو  ننداز روس

دستمال با آب ولرم نم دار کن فقط نم دار بکش ب پیشونی گردن زیر بغل و کشاله ران بچه.. پشت پاهاش هم دستمال نم دار بکش

اصلا از آب سرد یا گرم استفاده نکن ولرم اکیه

دارم اینو میپرسم چرا درست جواب نمی‌دید میگم ساعت چهارونیم شیاف پروفن۱۵۰گذاشتم واسش،الان تبش داره می‌ ...

استا هر چهار ساعت و در ی روز بیشتر از پنج دوز نباید بدی و درباره ی شیاف بعد ی ساعت بعد تب میتونی بزاری هر ۱۲ساعت اگه دکتر گفته هر هشت ساعت میتونی استفاده کنه پایین تر از این ساعت ن