2777
2789
عنوان

داستان

342 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیز

با توجه به اینکه تو سایت داستان زیاد میزارند و به گفته دوستان بیشتر داستان خیانته

از دوستان عزیز خواهش میکنم که ازین داستانها حمایت نکنند تا بیشتر ازین نشه

من یه داستانی رو تا نصف خوندم ولی ادامه ندادم

بنظر من بجای اینجور داستانها میشه در جهت حفظ زندگیهای زناشویی فعالیت کرد

این داستانها شبیه سریالهای ماهواره ای شده که خیلی از زندگیها تحت تاثیر این فیلمها از هم می پاشند...

شاید بگین ما ظرفیتمون بالاست اما هرچقدر هم بالا باشه باز رو شما تاثیر منفی میزاره، و اگر میگید نه مطمئنا یا متوجه تاثیر منفی نیستین یا دوست دارین به هر نحوی توجیهش کنید.    

خدایا شکرت ...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اصلا نمیخونم خیلی مسخره اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بیخیال دوست عزیز

اینجا هیچکس گوش شنوا نداره

ه‍رکی همون کاری رو میکنه که دلش میخواد

بعد که میفهمن دروغ بوده تا مدتها اون کاربر و جد و آبادش رو فحش میدن و نفرین میکنن

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

مدتهاست داریم هوار میزنیم که باباجون جای یکسری از حرفها توی سایت عمومی نیست

ولی متاسفانه یه عده که اصلا عضو شدن واسه نوشتن همین چرندیات

یه عده هم میشن کاسه داغتر از آش  تا میای حرف بزنی میگن دوست ندارف برو بیرون

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

باز خوش به حالت گفتن بهتر از اینه که بریم زندگیامونو نابود کنیم واقعا به شدت تاثیر میذاره حالا اگه کم سن هم باشی و تو زندگی هم به مشکل خورده باشی دیگه واویلا من واقعا خودم سر یه موضوع هایی خیلی از نی نی سایت تاثیر گرفتم و روند زندگیمو رو روبه بدی تغییر دادم

ب نظر من اونایی ک زندگی عاشقانه دارن بیان داستانشونو بزارن...مثلا داستان آشنایی ولی خب ی عده هم میا ...

آره دیگ

اینجوریم اونایی که تو سختین ناراحت میشن

خوشبختی و بدبختی از نظر آدما متفاوته

خدایا شکرت ...  
بیخیال دوست عزیز اینجا هیچکس گوش شنوا نداره ه‍رکی همون کاری رو میکنه که دلش میخواد بعد که میفهمن ...

میدونم عزیزم هر کی باید خودش عاقل باشه منم فقط نظر خودمو گفتم

خدایا شکرت ...  
مدتهاست داریم هوار میزنیم که باباجون جای یکسری از حرفها توی سایت عمومی نیست ولی متاسفانه یه عده که ...

همیشه و همه جا دلیل اینجور مسایل حمایته

ماها بهتره که حمایت نکنیم 

و از طرفی هم ماها که موافق نیستیم باید موضوعات جذاب دیگه بزاریم که به نفع دوستان باشه

خدایا شکرت ...  
باز خوش به حالت گفتن بهتر از اینه که بریم زندگیامونو نابود کنیم واقعا به شدت تاثیر میذاره حالا اگه ک ...

میدونی من دیدم بعضی وقتا بعضیا درد دل میزارن

و کابرای دیگ بجای اینکه کمکش کنند بدتر حرفایی میزنن که مشکلش بیشتر شه

مواظب خودت باش و هیچ وقت باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن

البته منم اینجوریم اما جدیدا دارم روی خودم کار میکنم

خدایا شکرت ...  

قبلا تاپیکای ایده های عشقولانه. بود یادم نیست عنوانش ولی بچه ها رو تشویق میکرد به حفظ عشق وعلاقه توی روابط پیامهای عشقی ولی الان چی همش خیانت و...اصلا اینجور تاپیکها طرفدارش بیشتره