یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
برو شیرآبو باز کن بزن ب صورتتتاثیر محصولات بیوآکوا رو دارهپولتم تو جیبت میمونه😂
برا پوست من نتیجه داد
اطلاع نداری کدوم سایت کل محصولاتش و داره؟
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تا حالا نخریدم نمیدونم شما خرید داشتید از اونجا از این محصولات؟
محصولات بیو اکوا نخریدم خودم تا حالاولی آره اورجینال هم دارهاز غرفه های برتر و پروفروش بگیر که نظرات ...
متوجه شدم
مرسی از کمکت عزیزم🙏🏻💐