2777
2789
عنوان

با سیاستا چه جوری ب خواستگارم بگم حق طلاق میخوام نگرخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 70 پست
من حرفتو قبول دارم عزیزمو برام مهمه این قضیهولی بالاخره بهتره طوری مطرح کنم فک نکنه دنبال طلاق و این ...

من خودم طرفدار سرسخت گرفتن تمام حقوقم

ولی شما گفتین مهریه هم میخواین ولی کم

درصورتی که حقوق برابر مهریه نداره یا مثلا چندتا شاخه گل میزارن

وقتی حق تصنیف میگیری مهریه لازم نیست

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از اول زندگی حرف از طلاق میزنی زندگی خوبی نخواهی داشت

عاقلانه باید فکر کرد .همه چی همیشه‌گل و بلبل نیست‌.

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

قرارع ۵۰۰تا بزننمن میگم ۱۴۰ تا بزن با حق طلاقخوبه؟

۱۴۰ تا هم خیلیه 

۱۴ میلیارده

معلومه قبول نمیکنن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بگو من خواهان زندگی با شما هستم ولی ته دلم یکم ترس دارم میشه لطفا ی ترس و برطرفش کنید 

بعد اگ گفت اره چجوری برطرفش کنم . 

بگو من میدونم شما انقدر مسئولیت پذیر و آدم درستی هستید ک در طول زندگی مشترک کاری نمی‌کنید ک من بخوام ترکتون کنم و میخوام خیالم راحت باش لطفا وکالت حق طلاق بدید بهم 

من خودم طرفدار سرسخت گرفتن تمام حقوقمولی شما گفتین مهریه هم میخواین ولی کمدرصورتی که حقوق برابر مهری ...

حق تصنیف فردا طرف چیزی ام به دست بیاره بخاد دور بزنه میزنه به اسم کسی و فردا روزی خدای نکرده اتفاقی افتاد دیگه گیر نباشه 🙂دیدم که میگم 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

مستقیم بگو این حق رو میخوام

اگه قبول کرد که خیلی خوب

اگه نکرد بگو به سلااااامت

اون باید نگران نباشه که شما قبولش نکنین نه شما

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بگو شما از خودت مطمئنی ک در طول زندگی مشترک کاری نمیکنی ک من بخوام ترکت کنم؟؟!بعد میگه آره بعد بگو م ...

بگم این کارت هیلی منو ب زندگیمون و تو مطمئن تر میکنه؟؟

میخوام با ارامش خاطر وارد این زندگی بشم

قرارع ۵۰۰تا بزننمن میگم ۱۴۰ تا بزن با حق طلاقخوبه؟

ماشالا خوش اشتها هم هستی گلم

می دونی الان سکه چنده؟ هر سکه بالای صد میلیونه

همون 140 تاش حدود 15 16 میلیارد میشه

واقعا مردیکه از راه نرسیده هم مهریه این مدلی قبول کنه هم حق طلاق بده باید به عقل و درایتش شک کرد

اگر یهو زدین به تیپ و تاپ هم و شما هوس کردی هم مهریه رو بذاری اجرا هم طلاق بگیری اون دستش به کجا بنده؟؟

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

وقتی از اول زندگی حرف از طلاق میزنی زندگی خوبی نخواهی داشت

کسی حرف از طلاق نزد

از حقوق برابر حرف میزنیم

ازدواج بدون حقوق ضمن عقد عین برده داریه😃

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی