naassiim مدیر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 3530 عنوان کی میتونه رو عکس سونوجنسیت بگه | مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 65 پست سلام عکس سونو پای نی نی رو میفرستم فقط پاهاشه که واکرده پاشو و شبیه Uمیمونهانگار یه بچه رو صندلیه که شیشه ایه و ازپایین صندلی پاشو یو میبینیخیلی عجله برا جنسیت دارم..دوست شوهرم چن روز دیگه ازسفرمیاد..قراره خرید کنه برا نینیجونم..دکتراحتمال پسروداده..ولی میخوام شمایی که تجربه جنسیت خودتونویادیگرانودارید نظر بدید من عاشق شوهرمو نینیمم... 1396/11/03 | 14:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
(کرشمه_خانوم) عضویت: 1393/01/31 تعداد پست: 7442 اصلا فرقی نداشت..فقط خواهرنداشتم میلم به دختر بیشتر بود..حتی یعالمه گیرای دخترونه هم خریدم..فککنم با ... وای عزیزم....درکت میکنممنم خواهر ندارم و پسر دارم...ان شااله که دخمل باشه..
naassiim مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 3530 وای عزیزم....درکت میکنم منم خواهر ندارم و پسر دارم...ان شااله که دخمل باشه.. خخخخ..ینی عاشق اون قاطعیت گفتنت شدم که گفتی پسره...مرسی عزیزم من عاشق شوهرمو نینیمم...
(کرشمه_خانوم) عضویت: 1393/01/31 تعداد پست: 7442 خخخخ..ینی عاشق اون قاطعیت گفتنت شدم که گفتی پسره...مرسی عزیزم خخخ.وای خراب کردم نه اخه برا پسر منم دقیقا همین بود..خدا کنه اشتباه کرده باشم عزیزمراستی..تست سوزن نخ ابن سینا کاملا واقعیه انجام بدهتو نت سرچ کن نتیجشو همینجا بیا بهم بگو
naassiim مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 3530 خخخ.وای خراب کردم نه اخه برا پسر منم دقیقا همین بود.. خدا کنه اشتباه کرده باشم عزیزم راستی. ... روشکمم که دایره بود و رو دستم خطی من عاشق شوهرمو نینیمم...
(کرشمه_خانوم) عضویت: 1393/01/31 تعداد پست: 7442 روشکمم که دایره بود و رو دستم خطی نه رو شکم نهرو نبض با سوزن و نخ..چند بار میچرخهمثلا اولی دختر دومی پسر.سومی دختر رو میگه
naassiim مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 3530 نه رو شکم نه رو نبض با سوزن و نخ..چند بار میچرخه مثلا اولی دختر دومی پسر.سومی دختر رو میگه همون اولی رو امتحان کردم خطی بود...دیگه گفتم پسره ادامه ندادم.. من عاشق شوهرمو نینیمم...