2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

341 بازدید | 20 پست

تاپیک قبلیم گفتم ما الان اومدیم مهمونی شهرستان

سر حرف الکی،شوهرم دعوای بزرگی درست کرد

بار اولش هم نبود،چون هر بار بخاطر حفظ آبرو کوتاه اومدم این هار شده

این بار نمی‌خوام برگردم،حتی به قیمت طلاق

چون اخلاق درست و حسابی نداره،همش در حال دعوائه،

چند روز پیش هم دخترم مریض بود تو مطب گریه میکرد بچه رو برداشت کوبید رو صندلی،این بار اصلا کوتاه نمیام

هر بار از دماغم در میاره،۶ماه یکبار میام خونه پدرم همیشه شکنجه روحیم میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم تهران مدرسه میره،تنها مشکلم این یک ماهه آخرهواقعا موندم چیکارش کنمسال بعد انتقالی میگیرم همین ...

همین امسال هم میتونی انتقالی بگیری باید بری آموزش پرورش منطقه نامه میده میبری شهرستان 

اره عزیزم اصلاا کوتاه نیا ـتو دادگاهم بگو ایشون مشکل روحی روانی دارن هم من هم بچه ها تهدید جانی  داریم.. تونستی پساز داغشم زیاد کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عزیزم اول بین بد و بدتر رو بهترین رو انتخاب کن اگر مطمئی که وقتی طلاق گرفتی خودت و دخترت جایی دارید برا زندگی ک آرامش باشه بدتر از الان نباشه چون دیگه تنها نیستی دخترت هم باید ب تنهایی بزرگ کنی سخته

سعی کن رفتارای شوهرتو با مشاوره درست کنی یک روزه کسی آدم نمیشه سعی کن هر چندروز ی بار روی یکی از اخلاقش کار کنی تا درست بشه

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
عزیزم اول بین بد و بدتر رو بهترین رو انتخاب کن اگر مطمئی که وقتی طلاق گرفتی خودت و دخترت جایی دارید ...

خیلی کوتاه اومدم خیلی بخشیدمش

خیلی بداخلاقی و بد خلقی می‌کنه

مثلاً چند وقت پیش داداشم دو روز اومده بود خونم پشتشو میکرد بهش دراز میکشید 

عزیزم اول بین بد و بدتر رو بهترین رو انتخاب کن اگر مطمئی که وقتی طلاق گرفتی خودت و دخترت جایی دارید ...

از نظر مالی همه چی دارم ولی تهرانه،زمان می‌بره بفروشم بیام اینجا خونه زندگی درست کنم

راه طولانی در پیش دارمولی کوتاه نمیامبخدا نمی دونی چقدر هار شدهزندانبان با زندانیش همچین رفتاری نمی‌ ...

بزرگترهارو بفرستید یاهاش صحبت کنن 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

بزرگترهارو بفرستید یاهاش صحبت کنن

خودمون کم سن نیستیم ،بالای ۳۵ 

می دونی زندگی رو واسه مون جهنم کرده،تو این ده سال زندگی مشترک تا حالا نشده قهر بیام خونه پدرم با اخلاق گند و خلاصه با همه چیزش ساختم ولی این هار شده،دیگه درست بشو نیست

باید گوششو بپیچونم