2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ و ادمینی🌸

105 بازدید | 12 پست

پارسال یه شاپ اکسسوری زدم 

قبلش کلی آموزش دیدم و پست آماده کردم

فیکس طی ۱ ماه روزی ۱ پست بدون توجه به آمار پایینم گذاشتم و‌الان انقدر خداروشکر فروش زیاده شده که تا قبل تعطیلات مدام بازار دنبال جنس و اداره پست بودم😁

اولش خیلی مسیر آسونی نیست

اما اگه با اعتماد بنفس و اگاهی، مستمر فعالیت کنید حتما میشه...

این تاپیکم زدم واسه اونایی که هنوز به قسمت  جذاب پیج شون نرسیدن و فقط کافیه صبور باشن❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پستتو ساعتای خاصی میذاشتی؟

ساعتایی ک طبق برسی ها مخاطبام فعال ترن

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

الان چقد فالور داری میشه بیشتر توضیخ بدی چه اموزشایی دیدی

اموزش های رایگان میدیدم و میبینمم و درحال اپدیتم 

از پینترست و پیج های خارجی الهام میگیرم 

و دفتر سناریو نویسی دارم

اموزش های رایگان میدیدم و میبینمم و درحال اپدیتم از پینترست و پیج های خارجی الهام میگیرم و دفتر سنار ...

میشه بگی سناریو نویسی رو از کجا یاد گرفتی لطفا جواب بده خیلی برام مهمه خیلییییی 

میشه بگی سناریو نویسی رو از کجا یاد گرفتی لطفا جواب بده خیلی برام مهمه خیلییییی

آنلاین شاپ چی دارید؟

به منم یاد بده ثواب داره گلم 😶🙏

چیو یاد بدم؟