2777
2789
عنوان

مشاوره ازدواج

90 بازدید | 17 پست

سلام ب همگی من ی سوال داشتم اینکه من تقریبا دو سال هست با یکی در ارتباط هستم. اخلاق و رفتارش خوبه اوضاع مالیشم خوبه متوسط. خیلی عاشقمه. قصدش جدیه و میخاد بیاد خاستگاری ک ازدواج کنیم..حالا مشکل من اینکه بدون هیچ دلیلی بی تفاوت شدم. اولا انقد ذوق و شوق داشتم برای خودش برای خونه و زندگیمون کلی برنامه داشتم ولی الان هیچ ذوقی ندارم. نمیدونم چرا و همش میترسم پشیمون بشم. میگم همینجور مجرد بمونم اصلا...ولی هرکی دیدتش میگه خوبه و خوشش اومده ازش. من الان از خودم ناراحتم چرا اینجوری ام. این حسای بد چیه اومدن اذیتم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگم بعنوان خواهر بزرگتر میگم عجله نکن اصلا حتما مشاور برو و خانواده ش رو بسنج بزار سخت بدستت بیاره مردا چیزی رو اسون بدست بیارن قدر نمیدونن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

قشنگم بعنوان خواهر بزرگتر میگم عجله نکن اصلا حتما مشاور برو و خانواده ش رو بسنج بزار سخت بدستت بیاره ...

افرین دقیقااااا راحت ب دست بیارن اهمیت نمیدن... اتفاقا تو فکرم بود مشاوره برم. ولی دليل خاصی برای این حسام ندارم🤦‍♀️

افرین دقیقااااا راحت ب دست بیارن اهمیت نمیدن... اتفاقا تو فکرم بود مشاوره برم. ولی دليل خاصی برای ای ...

حتما برو عزیزم 

دلیلش رو علت یابی کن با مشاور

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱