2777
2789

راز موفقیتتون چیه 

من بعد ده سال دیگه خسته شدم بخدا 

بی احترامی نمیکنم خیلی هواشو دارم  بهش میگم ک دوسش دارم

باورتون میشه میشینم دوساعت تموم‌میگم من این چیزارو‌مثلا دلم‌میخواد بگی یا انجام بدی بازم انجام نمیده

خیلیییییی بی احساسه 

تو دلم مونده یه بار بیاد کنارم بشینه  قربون صدقه ای چیزی بگه یا بیرون از خونه زنگبزنه حالمو بپرسه . یا توی جمع حواسش بهم باشه

یه کادو بی مناسبت یا با مناسبت بخره 

توروخدا راهنماییم کنید حتی اگه دعا بلدین بگین بخونم دارم افسرده میشم

لایک لطفا

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا باید ذاتا خوب باشه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دیگه کاری از شما برنمیاد ، اون ذاتش مشکل داره

شما خوبی و خوب رفتار میکنید ولی اون بلد نیست این خوبی و به شما برگردونه،

حالا اگه موقعیت تحصیلی و خانوادگی و شغلی خوبی داره و آدم محترم و سربه زیر هست و به شما احترام می‌زاره و خسیس نیست لطفاً بیخیال این رمانتیک بازی ها بشو و به زندگیت بچسب

حتما شوهرت بالای سی سالشه،یه روانشناس صحبت میکرد میگفت بعد سی سالگی هرمون دقیقا نمیدونم چی چی تو مغز پسرا کم ترشح میشه و باعث بی ذوقی و ابراز احساسات نکردنشون میشه پس ناراحت نباشید،والا مال ما هم همینه ولی چه میشه کرد؟بنده خداها اینجوری افریده شدن