وقبلش با مادرشوهرت بخرف بازم با سیاست بگو مادر قربونت بشم خیلی کثیفه حال بهم زنه من اگه میتونستم تنهایی انجام میدم مگه چند ساعت طول میکشه بیا و امروز تمیز کنیم
قربونت بشم میبینی اونا متوجه نمیشن تنها کاری گ بایدکنی یا کمکی بگیری یا خودت تنهایی وگرنه از شوهر کا ...
آره مردا تا دست نزنی وشروع نکنی نمیان کمک از خدا میخوان که بیخیال شی شروع نکنی
بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍
فردا موقع برگشتن فرش وپتو وپرده ای چیزی داره جمع کن بیار خونت که بدی قالیشویی وبقیه هم خودت بشوری .بار بعد خواستی بری جرم گیر بگیر با تاید اول همه چیز رو بریز بیرون اتاق رو بشور بعد فرشارو پهن کن
بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍