2777
2789
عنوان

چه جوری شوهرمو راضی کنم تمیزکنیم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 22 پست
بخدا مچ دستم دردمیکنه ازخدامه هرماه میریم عذاب میکشم تابیاییم خونه

قربونت بشم میبینی اونا متوجه نمیشن تنها کاری گ بایدکنی یا کمکی بگیری یا خودت تنهایی وگرنه از شوهر کار کردن در نمیاد😂 

قربونت بشم میبینی اونا متوجه نمیشن تنها کاری گ بایدکنی یا کمکی بگیری یا خودت تنهایی وگرنه از شوهر کا ...

هربارمیگم بخدا متوجه این بوکثیفی نیستین خودشونومیزنن به اون راه پارسال یکم سروضع اتاقوجمع کردم ولی بازبومیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب تهدیدش میکنم تاتمیزنکنه نمیرم میریم حال وهواعوض کنیم میرم چی برمیگردم

اول با سیاست 

وقبلش با مادرشوهرت بخرف بازم با سیاست بگو مادر قربونت بشم خیلی کثیفه حال بهم زنه من اگه میتونستم تنهایی انجام میدم مگه چند ساعت طول میکشه بیا و امروز تمیز کنیم 

اول با سیاست وقبلش با مادرشوهرت بخرف بازم با سیاست بگو مادر قربونت بشم خیلی کثیفه حال بهم زنه من اگه ...

خانوم تامیریم دردومرضاش یادش میفته یعنی قشنگ سوارماشین میشه مریضم فلانم درحالی که توخونه پیداش نمیشه

قربونت بشم میبینی اونا متوجه نمیشن تنها کاری گ بایدکنی یا کمکی بگیری یا خودت تنهایی وگرنه از شوهر کا ...

آره مردا تا دست نزنی وشروع نکنی نمیان کمک از خدا میخوان که بیخیال شی شروع نکنی 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

خانوم تامیریم دردومرضاش یادش میفته یعنی قشنگ سوارماشین میشه مریضم فلانم درحالی که توخونه پیداش نمیشه

ول کن این جماعت رو آبجیم

کسی رو پیدا کن با خودت ببر شده به کسی پول بدی 

نه😑😑😑

فردا موقع برگشتن فرش وپتو وپرده ای چیزی داره جمع کن بیار خونت که بدی قالیشویی وبقیه هم خودت بشوری .بار بعد خواستی بری جرم گیر بگیر با تاید اول همه چیز رو بریز بیرون اتاق رو بشور بعد فرشارو پهن کن 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍